Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez ble helt mot gamleklubben

Scoret to for City mot West Ham.

HVOR ER FORSVARET? Tre City-spillere står i kø for å score på Robert Green: Gareth Barry, Kolo Toure og Carloz Tevez. Tevez sto først i køen, og nikket inn sitt mål nummer to mot gamleklubben West Ham. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
HVOR ER FORSVARET? Tre City-spillere står i kø for å score på Robert Green: Gareth Barry, Kolo Toure og Carloz Tevez. Tevez sto først i køen, og nikket inn sitt mål nummer to mot gamleklubben West Ham. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Manchester City - West Ham 3-1.

Carlos Tevez brukte fem minutter på å sette inn det første målet mot klubben som hentet ham til England. Og etter en times spill avgjorde han kampen med sin scoring nummer to.

Sammen med spissmakker Craig Bellamy, som spilte for West Ham så seint som sist sesong, skapte han konstant hodebry for gjestene på City of Manchester Stadium.

- Carlos og Craig var en håndfull for motstanderen hele kvelden, de klarte ikke å håndtere dem. Det var vanskelig for West Ham å hindre dem i å påvirke kampen fordi bevegelsene og energien deres var fremragende, sier City-manager Mark Hughes til ESPN ifølge SportingLife.

West Ham-manager Gianfronco Zola hadde ingen hyggelig kveld i Manchester.


ENKEL JOBB: Carlos Tevez fikk det første målet enkelt servert fra Martin Petrov etter bare fem minutter.Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
ENKEL JOBB: Carlos Tevez fikk det første målet enkelt servert fra Martin Petrov etter bare fem minutter.Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer

- Jeg har det ikke bra nå, som dere sikkert skjønner. Vi spilte ikke i de første 45 minuttene. Når du møter et lag som City og slipper til så mye, er det veldig vanskelig å komme tilbake, sier italieneren.


Enkel ledelse
Det første målet til Tevez var imidlertid en smal sak. Martin Petrov serverte argentineren på sølvfat.

Tevez satte bare breisida til, før han gjorde beklagende gester til sine gamle venner blant bortefansen under feiringen.

Carlton Cole utliknet med ryggen til mål etter 24 minutter. Et upresist skudd fra Radoslav Kovac traff Cole, som mer eller mindre bevisst fikk styrt ballen i nettet.

Men City kom tilbake i føringen etter en drøy halvtime, da Martin Petrov skrudde ballen elegant rundt muren og inn i lengste hjørne.

BAKLENGS UTLIKNING: Carlton Cole (nummer 12) styrer inn 1-1 med ryggen mot mål. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
BAKLENGS UTLIKNING: Carlton Cole (nummer 12) styrer inn 1-1 med ryggen mot mål. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer

Scott Parker satte inn det som så ut som en utlikning, men dommeren hadde blåst frispark mot Cole som la pasningen. Det så ut som en relativt normal skulder-mot-skulder-duell mellom Cole og Joleon Lescott, men dommer Chris Foy så annerledes på saken.

Markeringssvikt
Tevez andre mål ble også av den enkle sorten. West Ham lot både han og to andre City-spillere stå umarkert ved bakerste stolpe da Bellamy la inn fra venstresida.

Tevez stupte fram og headet ballen tilbake i venstre hjørne.

City hadde sjanser nok til å vinne med større sifre, men sløste bort flere store sjanser.

En av dem ved Roque Santa Cruz, som omsider debuterte som innbytter etter overgangen fra Blackburn i sommer.

Med tomålsseier ligger City på femteplass á poeng med Liverpool og Tottenham, men med svakere målforsjell - men med en kamp mindre spilt.

FIN SKRU: Martin Petrov (nummer 17) skrur inn 2-1 på frispark.Foto: Phil Noble, Reuters, Scanpix
FIN SKRU: Martin Petrov (nummer 17) skrur inn 2-1 på frispark.Foto: Phil Noble, Reuters, Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling