Tevez blir Man. United-spiller

Rekker trolig sesongstarten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Carlos Tevez fryktet for hele sesongen om det ikke ble en snarlig løsning på overgangen fra West Ham til Manchester United.

Nå har årets største overgangsfarse endelig kommet til veis ende.

En rekke engelske aviser melder at West Ham og Tevez-eier Kia Joorabchian i går kveld kom til enighet, og dermed unngikk at saken gikk helt til høyesterett.

Samtidig trekker MSI søksmålet de hadde fremmet mot West Ham.Begge parter måtte gi og ta litt for at ting skulle gå i orden.

Joorabchian og hans firma MSI har hevdet West Ham bare hadde krav på 100 000 pund for å få frigitt argentinerens lisens, mens West Ham ifølge The Guardian krevde minst fem millioner.

Ifølge rapportene fra England møttes partene omtrent på halvveien, slik at West Ham får to millioner pund. Premier League har insistert på at West Ham måtte motta minst seks millioner pund, men har nå tydeligvis kommet på andre tanker.

Tevez lånes enn så lenge bare ut til Manchester United i to sesonger, noe som gir 10 millioner pund i kassa til Joorabchian og MSI.

Om United ønsker å gjøre overgangen permanent, må de ut med ytterligere 20 millioner pund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer