Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez «bommet» verbalt

Hevdet Maradona var bedre enn Pelé..

Den argentinske stjerneangriperen Carlos Tevez startet sitt Brasil-opphold med å si at Diego Maradona var en bedre spiller enn Pelé.

Og slikt kan det bli bråk av i fotballgale Brasil. Tevez kom med uttalelsen da han ankom Brasil og sin nye klubb Corinthians.

- Jeg vet at brasilianerne mener Pelé er den beste, men jeg er fra Argentina og synes Diego Maradona er tidenes beste, sa 20-åringen til TV-stasjonen Globo.

Tevez kommer fra Boca Juniors og koster 18 millioner dollar - den dyreste fotballovergangen mellom to søramerikanske klubber.

Tevez ankom sitt nye land søndag kveld, to dager etter å ha scoret i sin siste kamp for Boca Juniors i 2-0-oppgjøret mot Bolivar.

(©NTB)

HELTESTATUS I ARGENTINA:</B> Carlos Tevez scoret begge målene for Boca Juniors da klubben sikret seieren i Copa Sør-Amerika i forrige uke. Så gjenstår det å se hvordan han blir tatt i mot i Brasil..
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media