LEI SEG: Carlos Tevez scoret to mål for Boca Juniors i 3-1-seier mot Argentinos Juniors, men det alle snakket om var at stjernespissen brakk ankelen på motspiller Ezequiel Ham. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI
LEI SEG: Carlos Tevez scoret to mål for Boca Juniors i 3-1-seier mot Argentinos Juniors, men det alle snakket om var at stjernespissen brakk ankelen på motspiller Ezequiel Ham. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNIVis mer

Tevez brakk ankelen på motspiller: - Jeg skal besøke ham og gi en beklagelse

Ezequiel Ham.

Carlos Tevez scoret to mål for Boca Juniors i 3-1-seier mot Argentinos Juniors, men det alle snakket om var at stjernespissen brakk ankelen på motspiller Ezequiel Ham.

Hendelsen inntraff etter 76 minutter da Tevez og Ham jaget en ball. TV-reprisene viste at Tevez hevet foten sin og satte den i Ham ankel. Ham ble liggende med enorme smerter.

Ifølge Argentinos Juniors brakk Ham ankelen. Forsvareren må opereres. Tevez er kommet hjem til argentinsk fotball etter mange år med suksess i Juventus. Spissen fikk ikke gult kort. Etterpå bedyret han sin uskyld.

Første gang - Jeg gikk etter ballen og hadde ingen slemme intensjoner. Jeg er trist fordi jeg virkelig ikke ønsket å skade gutten. Jeg har aldri forsøkt å skade noen i fotballen. Det er første gangen noe slikt skjer, sier Tevez.

- Jeg skal reise og besøke ham, og gi han en beklagelse, fortsetter veteranen.

Argentinos-trener Nestor Gorosito godtok ikke Tevez beklagelse. - Det var ikke uten intensjoner. Vi sto tre meter fra hendelsen. De som har spilt fotball ser slike ting, sier Gorosito.

Annullert mål Kampen var full av drama. Argentinos trodde de tok ledelsen da Andres Franzoia scoret, men målet ble annullert. Rett etter ga Tevez i stedet Boca ledelsen. I pausen fulgte flere spillere etter dommeren, og til ble Argentinos-spissen Reinaldo Lenis utvist etter at han kranglet med Bocas Nicolás Lodeiro.

Tevez doblet til 2-0 før Ham reduserte. Jonathan Calleri ordnet 3-1-målet like før slutt i en kamp som ikke blir glemt med det første.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram