Tevez bryter med Manchester United

Avslo lukrativt kontraktstilbud.

ENDELIG FARVEL: Carlos Tevez hadde problemer med å svare på om kampen mot Arsenal var et endelig farvel med Old Trafford som Manchester United-spiller da han ble intervjuet etter kampen. Det skulle det vise seg å være.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
ENDELIG FARVEL: Carlos Tevez hadde problemer med å svare på om kampen mot Arsenal var et endelig farvel med Old Trafford som Manchester United-spiller da han ble intervjuet etter kampen. Det skulle det vise seg å være.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Carlos Tevez er definitivt tapt for Manchester United.

Det meddeler klubben i en kort melding på egne hjemmesider.

Manchester United har forøkt å forhandle ned prisen som Tevez' eierselskap MSI har satt på argentineren, uten hell. Allikevel er det ikke utlegget på over 250 millioner kroner som har veltet overgangen.

Det er det Tevez selv som har gjort etter at han ikke kunne gi noe forpliktende ja innen tidsfristen Manchester United hadde satt for å fullføre forhandlingene.

- Klubben hadde bestemt seg for å betale opsjonsprisen på 25,5 millioner pund og tilbudt Carlos en femårskontrakt, som ville ha gjort ham til en av de best betalte spillerne i klubben. Skuffende nok, informerte rådgiverene hans klubben om at han ikke ønsker å fortsette å spille i Manchester United på tross av at han har vært delaktig i en av klubbens mest suksessrike perioder, står det å lese på manutd.com. FrustrertAvgangen kommer ikke som noen stor overraskelse på bakgrunn av ordvalgene Tevez har foretatt i media de siste månedene.- Jeg har stor respekt for historien og supporterne til Manchester United, og i så måte ønsker jeg ikke å forlate klubben. Men fra et personlig ståsted, vil den beste løsningen være om jeg forlater klubben. Jeg trenger kontinuitet dersom jeg skal spille opp mot mitt beste. Dersom det ikke skjer, tror jeg nok at dette blir min siste sesong, sa Tevez i begynnelsen av mai. Da Manchester United sikret sitt 18. seriegull i hjemmekampen mot Arsenal kom det ytterligere indikasjoner på at Tevez hadde bestemt seg. 67 minutter ut i oppgjøret forlot den alltid oppofrende argentineren banen til kraftige oppfordringer fra tribuneplass i retning sir Alex Ferguson og David Gill om å finne fram sjekkheftet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer