UROKRÅKE: Konflikten mellom Carlos Tevez og Manchester City er på ingen måte over selv om spissen i går valgte å ikke anke boten han fikk etter spillernekten i München.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
UROKRÅKE: Konflikten mellom Carlos Tevez og Manchester City er på ingen måte over selv om spissen i går valgte å ikke anke boten han fikk etter spillernekten i München.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Tevez dukket selvfølgelig ikke opp på trening

City pusser advokatene på spissen - igjen.

(Dagbladet): Manchester City har bedt advokatene sine se på saken etter at Carlos Tevez ikke dukket opp på lagets trening på Carrington i formiddag, melder BBC.

I går kom nyheten om at argentineren ikke ville anke boten klubben nylig ila ham i forbindelse med den påståtte spillernekten i München, men det viste seg på ingen måte å være et punktum for saken.

Tevez valgte nemlig å sette seg på flyet til Buenos Aires i går, mot manager Roberto Mancini og Citys vilje.

Fikk beskjed om å trene
- Jeg er her for å hvile litt, var Tevez' eneste kommentar, mens klubben uttalte at de forventet at han stilte i treningstøy i dag.

Det rakk han selvfølgelig ikke.

De fleste andre spillerne er på landslagsoppdrag denne uka, men Carlos Tevez ble ikke tatt ut i Argentina-troppen som skal møte Bolivia og Colombia, og fikk dermed beskjed om å trene med klubben sin.

Risikerer nye bøter
Manchester City nektet også å gi spissen tillatelse til å dra hjem, fordi Mancini ønsket at Tevez skulle fortsette å trene seg tilbake i kampform.

- Han har dratt for å se familien sin. Vi har sagt hele tiden at Carlos er klar over situasjonen med tanke på å komme tilbake i form. Jeg kan ikke si noe særlig mer før han er tilbake i landet, sier Tevez-talsmann Paul McCarthy.

Etter disputten med manageren under Champions League-kampen mot Bayern München nylig, ble Carlos Tevez trukket fire ukelønner, noe som i hans tilfelle dreier seg om rundt sju millioner kroner.

Nå risikerer han nye bøter.