Tevez endelig United-klar

Debuterer trolig i byderby.

(Dagbladet.no): Sagaen om Carlos Tevez\' overgang til Manchester United har endelig fått en slutt. I dag skrev den tekniske spissen under på en to år lang låneavtale med den engelske seriemesteren.

- Vi er glade over å kunne melde at Carlos Tevez har blitt registrert som United-spiller av Premier League, sier uttaler en United-talsmann til klubbens eget nettsted.

Tevez, som har trent med United den siste tiden før overgangen, er dermed spilleberettiget allerede til seriepremieren mot Reading søndag. Manager Alex Ferguson har derimot uttalt at 23-åringen får debuten tidligst mot byrival Manchester City neste helg.- Han spiller trolig mot City neste uke. Men det blir vrient å si hvilken rolle han kommer til å spille. Det er alltid hett under lokaloppgjør, så vi får se på det. Så fort vi vet han kan takle det er avgjørelsen enkel, sier Ferguson, som har latt seg imponere av Tevez\' ferdigheter på trening.

- Han overrasket oss alle. Etter Copa America, og med kun en kort ferie, trodde jeg han trengte mer trening. Men han presterte veldig godt, og så ut til å være i fin form.

Tevez slo gjennom for alvor mot slutten av fjorårssesongen, da han bøttet inn mål, og nærmest på egenhånd sørget for at daværende arbeidsgiver West Ham berget plassen i serien. Nå skal han bevise at han kan gjøre det samme for «de røde djevlene.»

BYTTER BEÌTE: Carlos Tevez har trent med United i det siste. I dag ble han klar for de røde fra Manchester. Foto: LEE SANDERS / EPA / SCANPIX
BYTTER BEÌTE: Carlos Tevez har trent med United i det siste. I dag ble han klar for de røde fra Manchester. Foto: LEE SANDERS / EPA / SCANPIX Vis mer