Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez får skryt etter sin første City-scoring

- Han er en enestående spiller, sier Hughes.

KLASSISK TEVEZ: Citys Carlos Tevez feiret sitt første mål på sedvanlig vis.  Foto: SCANPIX/AP/Alastair Grant
KLASSISK TEVEZ: Citys Carlos Tevez feiret sitt første mål på sedvanlig vis. Foto: SCANPIX/AP/Alastair Grant Vis mer

(Dagbladet.no): Carlos Tevez kunne endelig feire sitt første mål i Manchester City-drakt i går kveld, da han umarkert headet inn 2-0 etter et hjørnespark i ligacupkampen mot Crystal Palace.

- Jeg hadde håpet at det å bruke Carlos ville gi ham en sjanse til å komme i gang, og jeg er henrykt over at det ble sånn, skryter manager Mark Hughes.

- Han jobber fint sammen med Emmanuel Adebayor. Carlos er en kvalitetsspiller med høy intelligens. Han gjør de riktige løpene igjen og igjen. Det er også imponerende hvordan han beskytter ballen. Til tider var den delen av spillet hans fantastisk mot Palace, sier manageren til klubbens hjemmesider.

Før Tevez hadde Shaun Wright-Phillips gitt City ledelsen fem minutter etter pause på Selhurst Park, i en kamp et for anledningen sortkledd City hadde god kontroll på.

- Han binder opp folk og vet nøyaktig når han skal spille andre gjennom. Han har bevist på kort tid det vi allerede visste - at han er en enestående spiller, sier Mark Hughes.

I tillegg til Tevez' første scoring kunne City-manageren også glede seg over at Joleon Lescott debuterte for laget.

- Joleon gjorde det bra. Det ble klart først sent i går kveld at han kunne spille, og han har bare hatt en lett trening med gruppa. Det var viktig for ham å få smaken så tidlig som mulig, og han kom seg gjennom på plettfritt vis, sier Mark Hughes etter 2-0-seieren.

KLAPP PÅ SKULDRA: Tevez får skryt av Mark Hughes etter sin første City-scoring.Foto: SCANPIX/REUTERS/Jed Leicester
KLAPP PÅ SKULDRA: Tevez får skryt av Mark Hughes etter sin første City-scoring.Foto: SCANPIX/REUTERS/Jed Leicester Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media