VIL HA TEVEZ UT: Manchester City-fansen stilte opp med dette banneret da laget møtte Blackburn i helga. Foto: EPA / Lindsey Parnaby / Scanpix
VIL HA TEVEZ UT: Manchester City-fansen stilte opp med dette banneret da laget møtte Blackburn i helga. Foto: EPA / Lindsey Parnaby / ScanpixVis mer

Tevez forklarte spillenekten overfor City-ledelsen

Møttes på privat eiendom i dag.

Carlos Tévez møtte mandag klubbledere i Manchester City for å forklare hvorfor han ikke spilte da han ble bedt om det i mesterligakampen mot Bayern München.

City-manager Roberto Mancini sa etter tirsdagens episode at Tévez nektet å bli byttet inn, og at argentineren var ferdig i klubben dersom det var opp til ham.

Tévez har tilbakevist at han motsatte seg å spille, men ble suspendert av Manchester City i to uker mens hendelsene på benken i München blir etterforsket internt.

- Det var noe forvirring på benken, og jeg tror at min rolle kan ha blitt misforstått. Jeg vil gjerne unnskylde overfor alle Manchester City-fans, som jeg alltid har hatt et sterkt forhold til, for enhver misforståelse som oppsto i München, sa Tévez i en pressemelding forrige uke.

PÅ VEI UT? Carlos Tevez nektet å bli byttet inn mot Bayern München, og har blitt erklært uønsket av manager Roberto Mancini. Foto: AP Photo / Jon Super / Scanpix
PÅ VEI UT? Carlos Tevez nektet å bli byttet inn mot Bayern München, og har blitt erklært uønsket av manager Roberto Mancini. Foto: AP Photo / Jon Super / Scanpix Vis mer

Ifølge nyhetsbyrået Reuters møttes Tévez og ledende klubbrepresentanter på en privat eiendom mandag. Spissen var ikke med da City slo Blackburn 4-0 på bortebane i den engelske eliteserien lørdag.

Citys tilhengere hadde da tatt med seg plakater der de meldte at de ville ha fjorårets toppscorer ut av klubben. Tévez har også flere ganger uttalt at han ikke trives i Manchester, og forsøkte å komme seg bort fra City både i januar og i sommer.

(NTB)