Tevez gikk caddie for landsmann i «The Open»

- Dette er alle golfspilleres drøm.

NY ROLLE: Carlos Tevez bisto landsmannen Andres Romero på den avslutningsrunden av British Open. Det gikk ikke så veldig bra. Foto: REUTERS/Phil Nobile/NTB scanpix
NY ROLLE: Carlos Tevez bisto landsmannen Andres Romero på den avslutningsrunden av British Open. Det gikk ikke så veldig bra. Foto: REUTERS/Phil Nobile/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City-spiss Carlos Tevez er en lidenskapelig golfspiller, og tilbrakte mye tid ute på banen i løpet av sin nesten halvårige tjuvperm hjemme i Argentina.

I helgen tok han et lite avbrekk fra lagets sesongforberedelser for å følge en av verdens mest prestisjetunge golfturneringer, ærverdige «The Open» på Royal Lytham & St Annes Golf Club på nært hold.

Søndag fikk han sågar det ærefulle oppdragtet å gå caddie for landsmannen Andres Romero på avslutningsrunden.

- Jeg koste meg på runden. Det er en nydelig bane. Det er en fornøyelse og en uforglemmelig opplevelse å får lov til å gå rundt banen sammen med disse fantastiske spillerne. Dette er en drøm for alle som spiller golf. Dette var min første majorturnering, sier Tevez, ifølge Eurosport.

28-åringen innrømmer at han ikke hadde så mye å bidra med når det kom til innspill underveis, men sier seg godt fornøyd med dagens innsats.

- Det er vanskelig å bære rundt på bagen, for den veide så mye, men det gikk bra. Jeg var ikke i stand til å gi ham noen råd underveis, og jeg bare bar på golfbaggen og ga ham støtte på hvert hull. Romero er en profesjonell golfspiller som kan alt fra før, men vi samarbeidet veldig bra, sier Tevez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer