Tevez hånet Ferguson med RIP-plakat

Sterke reaksjoner i England.

STJAL SHOWET: En glisende Tevez holdt fram denne plakaten mens City kjørte åpen buss gjennom Manchesters gater i kveld. Skjermdump: Sky Sports
STJAL SHOWET: En glisende Tevez holdt fram denne plakaten mens City kjørte åpen buss gjennom Manchesters gater i kveld. Skjermdump: Sky SportsVis mer

(Dagbladet): Rundt 100 000 Manchester City-supportere hadde møtt opp da seriemesteren i kveld paraderte i bygatene med ligatrofeet.

Men pokalen var ikke det eneste som ble vist fram fra busstaket:

Carlos Tevez sjokkerte ved å holde fram en plakat med påskriften «RIP Fergie», mens han gliste bredt.

«Carlos Tevez. Gode gud....», skrev The Times-kommentator Oliver Kay på Twitter.

Ferguson og Tevez har ikke hatt det beste forholdet etter at argentineren gikk fra rødt til lyseblått i 2009, men dagens Tevez-stunt kom likevel svært uventet på mange.

Det er heller tvilsomt om City som klubb er glade for at argentinerens plakat kommer til å stikke av med overskriftene etter klubbens første ligagull på 44 år, i bussparaden som skulle markere en av deres stolteste dager.

- Aldri mens jeg lever, har Ferguson tidligere uttalt på spørsmål om Manchester United noen gang vil gå inn i et derby som underdogs.

Kanskje var det den uttalelsen Tevez forsøkte å referere til - men måten han gjorde det på vil i beste fall bli oppfattet som upassende.

Ifølge Manchester Evening News skal argentineren ha fått plakatan av en supporter som sto langs veien da bussen passerte. 

Her kan du se videoen av Tevez som holder opp RIP-plakaten.