Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez har to favoritter i United

Men Ronaldo er ikke blant dem.

(Dagbladet.no): Bare Cristiano Ronaldo har scoret flere mål for Manchester United enn Carlos Tevez denne sesongen. Argentineren har 13 nettkjenninger mot portugiserens 25, men det er ikke Ronaldo som har imponert Tevez mest siden han ankom Old Trafford.

Den lille krigeren trekker fram Wayne Rooney og nylig friskmeldte Paul Scholes som to enere i klubben.

- Rooney er et fenomen og en fantastisk mann. Scholes er ikke til å tro. Jeg ser ham hver dag. Kvaliteten og personligheten hans er helt utrolig. Han er motoren i laget, sier Tevez i intervju med argentinsk media, gjengitt av Sky Sports og Reuters.  

Mange mente han ikke ville fungere i spann med Rooney, men så langt har duoen motbevist skeptikerne.

- Han (Rooney) var en av dem som behandlet meg best da jeg kom til klubben. Han pratet med meg og brydde seg om meg. Før jeg kom til Manchester sa han alltid at han ønsket å spille med meg. Han og Scholes er de som har imponert meg mest som spillere, sier han.

Er sliten

Akkurat som han ble det i West Ham, er Tevez blitt en hit blant fansen på Old Trafford. Arbeidsmoralen og stå-på-viljen hans faller i smak hos engelske fotballfans - men selv hevder han at han er et godt stykke unna toppformen.

Sommerens Copa America har nemlig tæret nemlig på energireservene til 23-åringen.

HYLLER ROONEY: Carlos Tevez kaller Wayne Rooney et fenomen. Foto: AP
HYLLER ROONEY: Carlos Tevez kaller Wayne Rooney et fenomen. Foto: AP Vis mer

- Jeg spiller på 70 eller 80 prosent av det jeg er god for. Jeg synes det er vanskelig å komme meg gjennom hver kamp. Nivået mitt faller de siste 25 minuttene. Kroppen min trenger en pause, jeg har ikke hatt ferie på to år. Jeg ønsker å slappe av med familien i 20 dager uten å måtte tenke på noe, sier Tevez.

Det spørs om Sir Alex Ferguson innvilger det ønsket med det første. United-manageren bør derimot bli oppmuntret av at Tevez ønsker å bli lenge i United, før han avslutter karrieren i Boca Juniors.

- Jeg vil gjerne spille fire eller fem år til i Europa. Jeg ville elsket om det ble i Manchester United, og deretter vende tilbake til Argentina. Jeg vet at jeg ønsker å avslutte karrieren i Boca, ingen tvil om det, sier han.

image: Tevez har to favoritter i United
<B>MOTOREN I UNITED:</B> Det sier Tevez om Paul Scholes.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media