Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez har trukket tilbake søknaden om overgang

- Glad for at vi nå kan fokusere på fotball, sier Mancini.

VIL BLI LIKEVEL: Carlos Tevez har funnet ut at han ikke har det så ille i City likevel, og har trukket tilbake søknaden om å bli solgt. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
VIL BLI LIKEVEL: Carlos Tevez har funnet ut at han ikke har det så ille i City likevel, og har trukket tilbake søknaden om å bli solgt. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg City - Everton direkte i vårt fotballstudio fra klokka 21.00.

(Dagbladet): Carlos Tevez utløste rabalder i engelsk fotball da han nylig leverte en formell søknad om å få forlate Manchester City.

Tevez hevdet at forholdet hans til «visse direktører» i klubben var så ødelagt at det ikke kunne repareres.

Nå er det tydeligvis reparert, for i ettermiddag melder City på hjemmesiden sin at argentineren har trukket søknaden om en overgang.

- Carlos er en spiller i verdensklasse, hvis bidrag siden han kom til City har vært uvurderlig. Jeg er glad for at vi nå kan fokusere kune på fotballspørsmål, og kan være i stand til å se fram til at Carlos fortsetter å spille en vesentlig rolle i klubbens framgang, sier manager Roberto Mancini.

Ifølge Citys hjemmeside har Tevez forsikret klubben om at han er fullt innstilt på å fortsette hos dem.

Mancini har allerede varslet at Tevez skulle spille kveldens kamp mot Everton, og italieneren har bedt supporterne om å slå ring rundt spissen.

Det gjenstår å se både hvordan fansen møter ham, og om Tevez får beholde kapteinsbindet han har hatt i høst.

Tevez har scoret 39 mål på 60 kamper etter overgangen fra byrival Manchester United. Ifølge Opta har 31 av dem kommet på de siste 38 kampene.

Med seier vil de lyseblå fra Manchester toppe Premier League-tabellen til jul for første gang siden 1929.

• Følg kampen direkte i vårt fotballstudio fra klokka 21.00.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!