Tevez i samtaler med fire klubber

Men skal allerede ha bestemt seg.

LANDSKAMPSAMLING: Carlos Tevez har de siste ukene spilt kamper for Argentina. Her mot Ecuador. Foto: REUTERS/Teddy Garcia
LANDSKAMPSAMLING: Carlos Tevez har de siste ukene spilt kamper for Argentina. Her mot Ecuador. Foto: REUTERS/Teddy Garcia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Carlos Tevez bestemmer seg for klubb i løpet av få dager, kanskje allerede i morgen. Det melder Sky Sports i dag tidlig.

Ifølge TV-kanalen skal Argentina-spissen og hans rågivere de neste dagene inn i samtaler med fire Premier League-klubber: Manchester United, Manchester City, Liverpool og Chelsea.Også en italiensk og en spansk klubb har vist interesse for 25-åringen, men angriperen er fast bestemt på å fortsette i Premier League.

Og hvis man skal tro både The Guardian og The Independent i dag kommer Tevez til å havne i Manchester City. De to siste sesongene har han vært innleid til United fra investeringsselskapet MSI.Den styrtrike lyseblå klubben fra Manchester skal ha tilbudt argentineren en ukelønn på omlag 1,5 millioner kroner, det er 75 prosent mer enn hva han får i United.

I tillegg får han trolig spille fra start i City. Hos United ble Tevez ofte vraket i storkampene forrige sesong.United-sjef Alex Ferguson skal ha ringt Tevez flere ganger fra sitt feriested i Sør-Frankrike de to siste ukene, skotten vil friste den tidligere Corinthians-spissen til å fortsette på Old Trafford. Men ifølge The Guardian har spissen bestemt seg for City, også fordi han tror Uniteds supportere misliker en slik overgang mindre enn et klubbskifte til Liverpool.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer