UTE Å KJØRE: Carlos Tevez på vei inn i bilen sin utenfor treningsfeltet til City i februar i fjor. I januar i år fikk han førerkortet inndratt, men i går ble han stoppet av politiet i bil. Argentineren risikerer å bli dømt til fengsel. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIX
UTE Å KJØRE: Carlos Tevez på vei inn i bilen sin utenfor treningsfeltet til City i februar i fjor. I januar i år fikk han førerkortet inndratt, men i går ble han stoppet av politiet i bil. Argentineren risikerer å bli dømt til fengsel. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Tevez kan havne i fengsel etter bilkjøring uten lappen

Mistet førerkortet i januar, kjørte igjen i går.


(Dagbladet): Manchester Citys argentinske spiss Carlos Tevez ble i går ettermiddag stoppet av politiet for å ha kjørt bil til tross for at han ble fratatt førerkortet i januar, skriver The Guardian.

Dersom han blir tiltalt og dømt for kjøring uten førerkort, risikerer han fengselsstraff.

Tevez fikk førerkortet inndratt i seks måneder i januar etter å ha brutt fartsgrensa ved to tilfeller.

Men i går var han altså tilbake bak rattet, i det The Guardian beskriver som en bil med kraftig motor, og ble stoppet i Macclesfield.

- Klokka 17.13 torsdag 7. mars pågrep politiet en 29 år gammel mann fra Alderley Edge på A538 i Macclesfield, mistenkt for å kjøre mens han var suspendert fra bilkjøring. Han har siden blitt løslatt, heter det i en uttalelse fra politiet.

Da Tevez ble dømt i januar, erklærte han seg skyldig i å ikke ha gitt politiet informasjon om to tilfeller av brudd på fartsgrensa. Advokatene hans forklarte i retten at Tevez ikke hadde forstått at ordet «constabulary» på konvoluttene betød at brevene om råkjøringen kom fra politiet.