Tevez klar for å ta ansvar

Føler ikke press etter Rooneys skade.

(Dagbladet.no): Med Wayne Rooney ute av spill de neste to månedene, må Carlos Tevez i ilden raskere enn Sir Alex Ferguson hadde planlagt.

Kravet om rask suksess stresser imidlertid ikke argentineren, som må belage seg på å spille en nøkkelrolle i United-angrepet i tida framover.

- Jeg har aldri følt press når jeg spiller fotball. Hver gang jeg går på banen, tenker jeg bare på å kose meg, sier Tevez ifølge klubbens hjemmeside.

Vil skrive historie

Han deler likevel United-fansens bekymring over Rooneys fotskade.

- Det er et stort tap å miste Wayne. Han er en stor spiller, og blir vanskelig å erstatte. Men i en stor klubb som Manchester United har man spillere som kan steppe inn, sier Tevez.

Debuten i United-trøya får han i morgen, i bortekampen mot Portsmouth. Etter skuffende 0-0 i ligapremieren bør United vinne for å ikke komme på etterskudd i forhold til gullrivalene.

Tevez lover å gi alt for å sikre en ny jubelsesong for de røde fra Manchester.

FØLER IKKE PRESSET: Carlos Tevez sier han aldri har kjent press på en fotballbane, ei heller når han må bære mye av United-angrepet i tida framover. Foto: EPA
FØLER IKKE PRESSET: Carlos Tevez sier han aldri har kjent press på en fotballbane, ei heller når han må bære mye av United-angrepet i tida framover. Foto: EPA Vis mer

- Dette er et enormt steg for meg. Det smertet meg å forlate West Ham, men fristelsen ved å gå til Manchester United var bare for stor. Nå vil jeg være med på å skrive historie i denne klubben, og gjøre alt jeg kan for å hjelpe United til suksess, sier han.

<B>UTE I TO MÅNEDER:</B> Wayne Rooney har pådratt seg en hårstråfraktur i foten.