Tevez kom i Porsche med privatsjåfør for å avtjene samfunnsstraff

Fotballstjerner er ikke som alle andre.

(Dagbladet): Freden på industrifeltet i Cheshire i Chester ble brutt da fotballstjernen Carlos Tevez plutselig dukket opp for å avtjene sin samfunnsstraff.

Urokråka, som er minst like kjent for sine utenomsportslige krumspring som for målteften han har på banen, klarte nemlig å skille seg kraftig ut.

Og det var ikke bare den oransje vesten Manchester City-stjerna gikk med som fikk folk til å stoppe opp og stirre.

- Så ikke fornøyd ut Da argentineren dukket opp for å avtjene sin samfunnsstraff kom han kjørende i en Porsche til rundt 1 million kroner. Eller, Tevez kom ikke kjørende selv, han hadde en sjåfør som tok seg av den jobben, skriver The Sun. Det er fortsatt seks måneder igjen til han kan sette seg bak rattet selv.

Videoen øverst i denne saken viser hvordan 29-åringen ankommer stedet og rolig trasker inn på industrifeltet for å avtjene noen av de 250 timene med samfunnsstraff han er dømt til.

Ifølge tabloiden The Sun var Tevez på stedet i to timer. Jobben hans var ikke å score mål, men å vaske og rydde i en stålkonteiner.

- Han smilte ikke og så ikke fornøyd ut, sier en kilde til avisa.

- Hvem tror han at han er? Andre som var på stedet forteller også at Tevez reagerte da en mann forsøkte å ta et bilde av ham.

- Han må ha tenkt at det var en fantastisk fotomulighet, men Tevez så ham og stormet mot ham og ba ham slette bildet.

Andre reagerte på at Tevez dukket opp i den dyre Porschen.

- Hvem tror han at han er? Hva er galt med å vise litt ydmykhet? Han kunne ha tatt en drosje eller fått en venn til å kjøre ham, i stedet kom han skamløst i en Porsche. Mange jobber her og sliter med å få endene til å møtes. Den bilen er verdt mer enn det de tjener på flere år. Det var under beltestedet.

Tevez risikerte opprinnelig seks måneders fengsel etter at han ble tatt da han kjørte uten førerkort eller forsikring.

- Bor borti veien Argentineren innrømmet skyld ved hjelp av en spansk tolk i retten, og forklarte at han ennå ikke har skaffet seg britisk førerkort fordi han sliter med teoriprøven på engelsk.

Han ble tatt av politiet da han forlot en golfklubb i sin Porsche Cayenne på ettermiddagen 7. mars. Politiet hadde da rykket ut etter et anonymt tips.

Tevez' forsvar da han ble stoppet? 

- Jeg bor rett borti veien, bare to minutter unna.