Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez kom inn som innbytter

Men klarte ikke å gi West Ham seieren i debuten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): West Ham-Aston Villa 1-1.

Carlos Tevez fikk sin første halvtime i West Ham-drakt uten å gjøre det helt store ut av debuten. Javier Mascherano satt på benken hele kampen.

Men det var gjestene som startet best. Aston Villa tok ledelsen allerede i det fjerde minuttet:

Juan Pablo Angel headet midt i mål etter corner, men Roy Carroll ga retur. Den kastet Liam Ridgewell seg fram på i duell med Anton Ferdinand. Det var ikke godt å se om det var Villa-spilleren eller West Ham-forsvareren som var sist på ballen - sannsynligvis var det et sjølmål.

Redninger på streken

Bobby Zamora utliknet for West Ham sju minutter inn i andre omgang da han styrte ballen i mål med låret etter Paul Koncheskys heading fra corner.

I løpet av de neste fire minuttene hadde Tyrone Mears og Anton Ferdinand hver sin redning på streken for West Ham.

Stilian Petrov hadde den aller største sjansen da han lobbet over Caroll, men Mears kastet seg mesterlig inn og brasseparket ballen unna.

KLARTE IKKE TRYLLE: Carlos Tevez kom inn for West Ham den siste halvtimen, men klarte ikke sikre hjemmeseier mot Aston Villa. Foto: Scanpix/Reuters
KLARTE IKKE TRYLLE: Carlos Tevez kom inn for West Ham den siste halvtimen, men klarte ikke sikre hjemmeseier mot Aston Villa. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg trodde den gikk inn, men det var stort forsvarsspill, sier Petrov etter debuten for Villa.

Etter 61 spilte minutter kom Carlos Tevez inn for Marlon Harewood, men den lille argentinske ballmagikeren klarte ikke å trylle inn et vinnermål.