TVILSOM: Carlos Tevez pådro seg en kneskade i Argentinas møte med Paraguay, og nå står både Arsenal-kampen til helga og møtet med United neste helg i fare for å ryke. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk
TVILSOM: Carlos Tevez pådro seg en kneskade i Argentinas møte med Paraguay, og nå står både Arsenal-kampen til helga og møtet med United neste helg i fare for å ryke. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn KirkVis mer

Tevez mister trolig gjensynet med United

Er kneskadd.

||| (Dagbladet.no): Carlos Tevez vil få intensiv behandling i Manchester City de neste dagene for å hindre at kneskaden han pådro seg i landskamp for Argentina skal sette ham lenge ut av spill.

Argentinas leger anslår at Tevez er ute i to-tre uker, noe som vil sette ham utenfor både storkampen mot Arsenal i morgen, og ikke minst møtet med gamleklubben og gamlesjefen i Manchester United 20. september.

Nå gjør City alt for å korte ned avbrekket.

- Vi tror det kan bli mindre enn det (de argentinske legene sier), men han er tvilsom til derbyet neste uke, sier manager Mark Hughes ifølge Daily Telegraph.

- Men vi vil gjøre alt vi kan for å få ham frisk, for av åpenbare grunner ville han elske å spille den kampen, sier Hughes.

Argentineren har lagt dårlig skjul på sin misnøye med tilliten han ble vist av manager Alex Ferguson i tida i naboklubben i Manchester, og har langet ut mot skotten i flere intervjuer etter at det ble klart at han ville forlate Old Trafford.

- Spør du meg er han ikke verdt pengene, var svaret fra Ferguson.

City jobber samtidig hardt for å få Robinho klar til morgendagens kamp på City of Manchester.

- Han har en hoven ankel. Vi tror ikke det er en alvorlig skade, men det er best å være sikker på at det ikke er noe brudd der. Når vi får de resultatene kan vi avgjøre om han kan spille i morgen eller ikke, sier Mark Hughes.