Tevez mister trolig gjensynet med United

Er kneskadd.

TVILSOM: Carlos Tevez pådro seg en kneskade i Argentinas møte med Paraguay, og nå står både Arsenal-kampen til helga og møtet med United neste helg i fare for å ryke. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk
TVILSOM: Carlos Tevez pådro seg en kneskade i Argentinas møte med Paraguay, og nå står både Arsenal-kampen til helga og møtet med United neste helg i fare for å ryke. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Carlos Tevez vil få intensiv behandling i Manchester City de neste dagene for å hindre at kneskaden han pådro seg i landskamp for Argentina skal sette ham lenge ut av spill.

Argentinas leger anslår at Tevez er ute i to-tre uker, noe som vil sette ham utenfor både storkampen mot Arsenal i morgen, og ikke minst møtet med gamleklubben og gamlesjefen i Manchester United 20. september.

Nå gjør City alt for å korte ned avbrekket.

- Vi tror det kan bli mindre enn det (de argentinske legene sier), men han er tvilsom til derbyet neste uke, sier manager Mark Hughes ifølge Daily Telegraph.

- Men vi vil gjøre alt vi kan for å få ham frisk, for av åpenbare grunner ville han elske å spille den kampen, sier Hughes.

Argentineren har lagt dårlig skjul på sin misnøye med tilliten han ble vist av manager Alex Ferguson i tida i naboklubben i Manchester, og har langet ut mot skotten i flere intervjuer etter at det ble klart at han ville forlate Old Trafford.

- Spør du meg er han ikke verdt pengene, var svaret fra Ferguson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer