Tevez og City beklager «smakløs» Fergie-plakat

«Alvorlig mangel på dømmekraft». - Jeg ble revet med, sier spissen.

STJAL SHOWET: En smilende Tevez holdt fram denne plakaten mens Manchester City kjørte åpen buss gjennom byens gater i kveld. Nå beklager spissen det han gjorde. Skjermdump: Sky Sports
STJAL SHOWET: En smilende Tevez holdt fram denne plakaten mens Manchester City kjørte åpen buss gjennom byens gater i kveld. Nå beklager spissen det han gjorde. Skjermdump: Sky Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-manager Alex Ferguson svarte en gang «Aldri mens jeg lever» på spørsmål om laget hans noen gang ville møte Manchester City som underdogs.

Kanskje var det den uttalelsen han tenkte på, supporteren som laget «RIP Fergie»-plakaten Carlos Tevez holdt fram med et enormt glis under Citys gullparade i går kveld.

Tevez tenkte åpenbart ikke så langt, for gesten vakte sterke reaksjoner i England. Og det varte ikke lenge før både han og klubben la seg langflate etterpå.

- Å lage noe så smakløst er forkastelig i seg selv, og ved å ta det imot og vise det fram viste Carlos alvorlig mangel på dømmekraft, sier en talsperson for Manchester City, ifølge Guardian.

- Klubben ønsker å be Alex Ferguson og Manchester United oppriktig om unnskyldning for ethvert ubehag dette har påført dem, fortsetter talspersonen.

Beundrer Ferguson Carlos Tevez så veldig fornøyd ut der og da, men etterpå forklarer argentineren at han angrer.

- Jeg ble revet med i et øyeblikks oppgløddhet, og jeg mente definitivt ikke å være respektløs mot Alex Ferguson, som jeg beundrer både som mann og manager, sier spissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer