Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez og Mancini i amper pausekrangel

City-kapteinen frustert over defensiv manager.

TYNNSLITT TILLITSFORHOLD: Carlos Tevez og Roberto Mancini har hatt sine feider i løpet av italienerens tid som Manchester City-manager. Søndag røk de i tottene på hverandre igjen.Foto: SCANPIX/AP Photo/Scott Heppell
TYNNSLITT TILLITSFORHOLD: Carlos Tevez og Roberto Mancini har hatt sine feider i løpet av italienerens tid som Manchester City-manager. Søndag røk de i tottene på hverandre igjen.Foto: SCANPIX/AP Photo/Scott Heppell Vis mer

|||(Dagbladet): Manager Roberto Mancini og Carlos Tevez har hatt sine feider siden italieneren overtok sjefsjobben på City of Manchester Stadium rundt juletider i fjor.

Forholdet ble virkelig satt på prøve mot slutten av forrige sesong da argentineren gikk ut og kritiserte Mancinis treningsregime og stilte spørsmål ved at klubbledelsen hadde kvittet seg med Mark Hughes i et større intervju med Daily Mail i forkant av byderbyet mot Manchester United.

Mancini gikk senere ut og bekreftet uenigheten, samtidig som han sa at Tevez bare kunne forlate klubben dersom han var misfornøyd. Stjernespissen ble imidlertid værende, og City-manageren gjorde ham til klubbkaptein like før seriestart.

Siden den gang, har det virket å være fred og fordragelighet i City-laget, som har fått en god sesonginnledning med hjemmeseieren mot Chelsea som et foreløpig høydepunkt.

Spansk slengbemerkning
I pausen i søndagens kamp mot Newcastle, røk de imidlertid i tottene på hverandre igjen. Det melder flere engelske medier tirsdag.

Både The Guardian, The Independent og The Telegraph gjengir et lignende hendelsesforløp av hva som foregikk på innsiden av døra i City-garderoben.

En frustrert Tevez skal angivelig ha gitt Mancini skylda for en svak førsteomgang der lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Italieneren spiller som regel med tre sentrale midtbanespillere, hvor fortrinnsvis Yaya Touré er tenkt å gi Tevez støtte på topp.

Det skal argentineren ha følt var fraværende mot Newcastle, og skal derfor ha gitt uttrykk for at Mancini har en for negativ tilnærming til spillestil, i form av en kommentar på spansk som italieneren overhørte.

Utslag av vinnervilje
Mancini skal ha tolket dette som et forsøk på å undergrave autoriteten hans, og ledet til en opphetet krangel mellom de to der spillere og støtteapparat gikk imellom. En rasende Mancini skal så ha forlatt garderoben og gått inn på kontoret sitt.

Tevez fulgte etter og fikk åpenbart renset lufta nok til at han løp ut på banen sammen med lagkameratene til annen omgang. City vant til slutt kampen 2-1.

Citys assistentmanager Brian Kidd mener krangelen var et utslag av et desperat ønske om å vinne.

- Det ble sagt en hel masse i gruppa i pausen, men gutta ga svar på tiltale i annen omgang. Dette viser bare hvor mye de ønsket å vinne, sier City-assistent Brian Kidd, ifølge Sporting Life.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling