Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez ønsker å rappe ligagullet fra United

Hvis han blir i City.

TVIL PÅ NYTT: Carlos Tevez (midten) sier han ikke har bestemt seg for om han gyver løs på en ny sesong i lyseblått. Her holder City-kapteinen FA-cupokalen, klubbens første trofé på 35 år. Foto: AFP/ANDREW YATES
TVIL PÅ NYTT: Carlos Tevez (midten) sier han ikke har bestemt seg for om han gyver løs på en ny sesong i lyseblått. Her holder City-kapteinen FA-cupokalen, klubbens første trofé på 35 år. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer

• Mancini før finalen: - Er han ikke fornøyd i City, er det best at han drar videre

Lørdag løftet Carlos Tevez FA-cuptrofeet for Manchester City, etter 1-0 mot Stoke på Wembley.

Nå er 27-åringen nok en gang i tenkeboksen om sin egen fotballframtid.  Argentineren vil være nærmere familien.

Motiveres av United Samtidig skulle han gjerne vært med å stjele ligagullet fra gamleklubben Manchester United neste sesong.

Etter topp 4-plass og cuptrofé denne sesongen er neste mål for de lyseblå klubbens første ligagull siden 1968.

- Det er en sterk motivasjon for å bli. Det ville gjort meg veldig lykkelig å vinne tittelen her, det er alt vi ønsker oss og alt vi trenger. Men nå er det tid for å feire FA-cupseieren, sier Tevez ifølge The Guardian.

City-kaptein Tevez ba om å bli solgt fra City i desember i fjor, men trakk senere forespørselen. Nå snakker han igjen om at han kanskje forsvinner, skriver NTB-Reuters.

Ingen problemer - Jeg har ingen problemer med noen i klubben, og forholdet er bra med (Roberto) Mancini og alle andre. Men jeg må diskutere med familien min om jeg skal bli eller ikke, sier Tevez.

Han sier ingenting om hvem som eventuelt kan bli neste arbeidsgiver.

- Familien min og barna mine er langt borte fra Manchester, og hvis det blir aktuelt å dra, vil det være på grunn av dem. Det vil være en personlig avgjørelse, og ikke en profesjonell en, sier argentineren ifølge britiske aviser.

IKKE NOE PROBLEM: Carlos Tevez sier at at han og manager Mancini har et godt forhold, i motsetning til det som har stått i avisene. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
IKKE NOE PROBLEM: Carlos Tevez sier at at han og manager Mancini har et godt forhold, i motsetning til det som har stått i avisene. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Det spørs om argentinske klubber har råd til å hente Tevez. En overgang til en annen europeisk klubb vil ikke City-fansen like. Han er blitt koblet til både italienske Inter og spanske Real Madrid.

- Det er ikke bare avstanden som betyr noe, sier Tevez.

Tror Tevez blir Tevez spilte 87 minutter da Manchester City slo Stoke. Det var lagets første tittel på 35 år.

Argentina-spissen har tre år igjen av kontrakten med City, og britisk presse har tidligere slått fast at City krever nesten en halv milliard kroner dersom en klubb skal kjøpe spissen med 42 mål på 60 City-starter.

- Jeg forstår ikke hvorfor noen skulle ønske seg bort, men dere får spørre Carlos om han sa farvel etter finalen. Så vidt jeg vet blir han. Jeg tror han ønsker å bli, sier City-manager Roberto Mancini til Daily Express.

LIGAEN NESTE? Tevez har ingen gode følelser for gamleklubben United, som leide ham inn mellom 2007 og 2009. Foto: AFP/ANDREW YATES
LIGAEN NESTE? Tevez har ingen gode følelser for gamleklubben United, som leide ham inn mellom 2007 og 2009. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media