Tevez ønsker seg til Inter

- De er interesserte, sier spissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter at Carlos Tevez nærmest på egenhånd skjøt West Ham til fornyet kontrakt i Premier League, har han vært et av de heteste objektene på sommerens overgansmarked. Nå forteller Tevez selv hvor han ønsker å spille.

- Jeg vet at Inter er interessert i meg, forteller mannen som nettet sju ganger for West Ham sist sesong, ifølge Sporting Life.

Flere argentinere

Tevez forbereder seg for tiden for månedens Copa America, med det argentinske landslaget. Skulle han skrive under for årets italienske seriemester vil han samtidig møte kjente fjes.

I den blå- og sortstripete drakta spiller allerede landsmennene Hernan Crespo, Esteban Cambiasso, Walter Samuel, Javier Zanetti, Julio Cruz, Santiago Solari, Nicolas Burdisso og Mariano Gonzalez, noe den kortvokste spissen ser positivt på.

- Det ville vært fint å spille i Italia, spesielt på et lag som har så mange argentinere, fortsetter han.

Kio Joorabchian sto bak Tevez\' overraskende overgang med landsmannen Javier Mascherano for snart et år siden, og skal også være involvert denne gangen.

Ifølge Joorabchian er det Manchester United som er den største favoritten blant de engelske lagene til å sikre seg Tevez\' tjenester.

PÅ FLYTTEFOT: Carlos Tevez er blant annet ønsket av italienske Inter. Der kan han bli lagkamerat med blant annet landsmannen Javier Zanetti (høyre). Foto: Manu Fernandez/AP/Scanpix
PÅ FLYTTEFOT: Carlos Tevez er blant annet ønsket av italienske Inter. Der kan han bli lagkamerat med blant annet landsmannen Javier Zanetti (høyre). Foto: Manu Fernandez/AP/Scanpix Vis mer

Men etter kjøpene av Owen Hargreaves, Nani og Anderson spørs det om Alex Ferguson får de nødvendige midlene til overgangen. Angivelig skal de røde djevlene ha lagt inn et bud på ti millioner pund for «Carlitos.»

Verdt pengene

Ifølge Kio Joorabchian skal prislappen ligge på et sted mellom 30 og 40 millioner pund, et beløp han mener Tevez absolutt er verdt.

- Etter det United betalte for de to ungguttene - eller hva Chelsea ga for Sjevtsjenko - må det bli prisen, sier han ifølge Daily Star.

- Hvis United vil ha ham blir han ikke billigere en prisen som er satt. I motsetning til Sjevtsjenko har han vist hva han kan i Premier League, og han er mer erfaren enn de «portugisiske gutta.»

I samtaler

I tillegg til overgangssummen vil Tevez\' ukelønn trolig ligge på rundt 900 000 kroner, noe Milanoklubben skal ha sagt seg villige til å gi.

- Vi kommer til å ha noen samtaler, men ingenting er offisielt ennå, sier Carlos Tevez om ryktene.

Tevez ønsker seg til Inter

I tillegg til Inter og United skal også Chelsea og Liverpool være interessert i 23-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer