Tevez ønsker seg til sensasjonelle United

Kanondyr drøm.

(Dagbladet.no): Manchester United setter en støkk i Premier League hvis de får tak i Carlos Tevez (23).

Det står ikke på viljen hos den lille argentineren, som for tida er opptatt med landslaget i Copa America.

- For meg ville det vært sensasjonelt å gå til Manchester United. Å være en del av Alex Fergusons stall ville blitt spektakulært, sier spissen til Daily Mail i dag.

Tevez kom til West Ham i august i fjor og sleit lenge med å tilpasse seg engelsk fotball. I vårsesongen løsnet det, med sju mål på de ti siste kampene.

- Min drøm er å bli et idol i engelsk fotball, og jeg kan oppnå det nå, sier 24-åringen.

Det er ikke klart om Manchester United ønsker å leie eller å kjøpe den tidligere Corinthians-spissen. Han eies av forretningsmannen Kia Joorobchian, men det er West Ham som sitter på den omstridte spillerlisensen.

En Premier League-talsmann sa i går at United må forholde seg til West Ham hvis de ønsker spilleren. Der har han kontrakt i tre å til.

- Jeg er en spiller som liker utfordringer. Jeg dro til England for å bli en suksess i Premier League. Jeg klarte det i West Ham. Nå er jeg klar for neste steg, sier Tevez.

FRA COPA AMERIKA TIL UNITED? Carlos Tevez ønsker seg til Manchester United som sitt neste karrieresteg. Her for Argentina mot Paraguay i natt. Foto: Scanpix/Afp
FRA COPA AMERIKA TIL UNITED? Carlos Tevez ønsker seg til Manchester United som sitt neste karrieresteg. Her for Argentina mot Paraguay i natt. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

The Times spekuleres i at United ønsker å leie Tevez de to neste årene for omlag 70 mill. kroner, med et påfølgende kjøp til 230 mill. kroner.

Avisa mener United akter å vise fram Tevez som United-spiller straks Copa Amerika er ferdig i juli. Klubben har ennå ikke kommentert den mulige overgangen.

IMPONERTE PÅ OLD TRAFFORD: Tevez reddet West Han fra nedrykk i vår.