Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez-overgang lagt på is

Tida strakk ikke til for Corinthians.

FORTSETTER I LYSEBLÅTT?: Selv om Carlos Tevez har gitt klart uttrykk for hva han synes om å bo i Manchester-området, kan han komme til å bli værende i City også neste sesong etter at overgangen til Corinthians falt igjennom. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
FORTSETTER I LYSEBLÅTT?: Selv om Carlos Tevez har gitt klart uttrykk for hva han synes om å bo i Manchester-området, kan han komme til å bli værende i City også neste sesong etter at overgangen til Corinthians falt igjennom. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den brasilianske økonomien blomstrer, og landets fotballklubber kan tilby lønninger som er konkurransedyktige med europeiske forhold, men det spørs om ikke São Paulo-klubben Corinthians siktet i overkant høyt da de gjorde et framstøt mot verdensstjernen Carlos Tevez.

Nå er 350 millioners-kjøpet lagt på is da det ikke var nok tid til å fullføre den før den brasilianske overgangsfristen for kjøp fra utenlandske klubber går ut i dag. Det er iallfall begrunnelsen i en kunngjøring på Corinthians' hjemmeside.

- Styret i Sport Club Corinthians Paulista meddeler herved at det er umulig å gjennomføre et kjøp av Carlos Tevez. På tross av at vi anerkjenner innsatsen til Manchester City og andre som har vært involvert i forhandlingene, er det ikke tid nok til å gjennomføre overgangen, gitt at overgangsvinduet for spillere fra utlandet stenger onsdag 20. juli, heter det i meldingen.

Framtidshåp Den potensielle overgangen ville vært fire ganger så stor som den tidligere rekordovergangen i Brasil, som også tilhørte Tevez og Corinthians da han ble kjøpt fra Boca Juniors i 2004.

Nå som den har kollapset, betyr det at Tevez trolig returnerer til Manchester - byen han misliker så sterkt å bo i - i mangelen på andre beilere.

Engelskmennene hadde akseptert Corinthians verdivurdering og forslaget om fire årlige delbetalinger, men salget strandet på at klubbene ikke kom til enighet om når avdragene skulle betales. Likevel håper brasilianerene at Tevez likevel skal returnere til São Paulo en dag.

- Vi er klar over at fansen vår ønsket at Tevez skulle komme til klubben vår igjen, og vi håper at han kommer til å spille for oss en gang i framtida, heter det i uttalelsen på klubbens hjemmesider.

Agüero på vent Spørsmålet er hva en Tevez-retur til City betyr for klubbens sterke interesse i Sergio Agüero.

Lokalavisa Manchester Evening News skriver iallfall at det ikke kommer på tale med mindre klubben klarer å kvitte seg med Tevez.

Real Madrid, som også har vist interesse for Agüero, kan være en mulighet. Dessuten ryktes det at Inter vurderer å stable på beina en byttehandel som involverer Wesley Sneijder, men City skal være mest interessert i Arsenals Samir Nasri dersom det skal forsterkes i midtbaneleddet.