- Tevez på vei til Manchester City

Melder engelsk radiokanal.

BLIR HELBLÅ? Carlos Tevez er vant til lyseblått fra landslagsdrakta. Her feirer han Argentinas mål mot Colombia på lørdag. Nå kan argentineren som har vært lånt ut til Manchester United ende hos byrival City.Foto: Enrique Marcarian, Reuters/Scanpix
BLIR HELBLÅ? Carlos Tevez er vant til lyseblått fra landslagsdrakta. Her feirer han Argentinas mål mot Colombia på lørdag. Nå kan argentineren som har vært lånt ut til Manchester United ende hos byrival City.Foto: Enrique Marcarian, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Carlos Tevez har ønsket seg vekk fra Manchester United, og flere av klubbens argeste rivaler er blant dem som vil sikre seg argentineren.

I dag melder den engelske radiostasjonen TalkSport melder i dag at de erfarer at Tevez spiller for Uniteds byrivaler City neste sesong. City-manager Mark Hughes bekreftet i forrige uke indirekte at klubben hans ønsket seg spilleren.

- Carlos Tevez er en god spiller. Hvis gode spillere blir tilgjengelige, vil selvsagt enhver manager være interessert, sa Hughes til Sky Sports.

Vil bli i EnglandTevez er eid av Media Sports Investments, og har vært på lån i United i to sesonger. Også United kjemper for å sikre seg Tevez på fast basis, men manglende spilletid har gjort at spissen har snakket om et klubbskifte. Real Madrid har vært rapportert interessert, men det ser ut til å ha roet seg etter at Tevez forklarte dem at han ønsket å bli i England.

Dermed har Liverpool, City og Chelsea seilet opp som de heiteste kandidatene ved siden av en forlengelse med United.

Ifølge Daily Mirror står det mellom de to Manchester-klubbene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer