NY FERIETUR: Her er Carlos Tevez med kone og unger på flyplassen i Buenos Aires for en måneds tid siden. Da var han suspendert fra treninger med Manchester City. I går var Tevez tilbake i Argentina, mens City forventer at han stiller på trening i Manchester i formiddag. Foto: Reuters/Scanpix
NY FERIETUR: Her er Carlos Tevez med kone og unger på flyplassen i Buenos Aires for en måneds tid siden. Da var han suspendert fra treninger med Manchester City. I går var Tevez tilbake i Argentina, mens City forventer at han stiller på trening i Manchester i formiddag. Foto: Reuters/ScanpixVis mer

Tevez reiste hjem til Argentina

Mot Mancinis vilje.

(Dagbladet): I går kom nyheten om at Carlos Tevez ikke ville anke boten han nylig ble ilagt av Manchester City.

Manager Roberto Mancini sa sist uke at alt argentineren trengte å gjøre var å be om unnskyldning for episoden i München, der klubben mener Tevez nektet å bli byttet inn.

Det var nesten så man kunne ane en forsoning i horisonten. Men så landet Carlos Tevez i Buenos Aires i går. Ifølge både Daily Mail og The Sun var dette mot Mancinis og Citys vilje.

Altså det som på engelsk militærspråk kalles å være AWOL (Absence Without Leave), eller på godt norsk - på tjuvperm.

Vil hvile litt Det vil si - i går hadde han fri. Men klubben forventer at han stiller på trening i dag. Om han skal rekke det, må han omtrent ha snudd i svingdøra på flyplassen i Buenos Aires. Og det var ikke det Tevez fortalte argentinsk media at han planla.

- Jeg er her for å hvile litt, var det eneste budskapet Tevez kom med.

City er ikke av den oppfatning at hvile er det Tevez trenger mest akkurat nå. Mens han var utestengt fra trening i to uker etter München-episoden, dro han også til Argentina. Etter at han kom tilbake har han ikke fått trene med førstelaget.

- Carlos returnerte fra sin siste tur til Argentina og var ikke i kampform. Trenerne satte opp et treningsprogram for å få ham tilbake i toppform. Carlos er underveis i det programmet. Han ventes å stille på trening på onsdag morgen på Carrington etter en hviledag tirsdag, sier en talsmann for Manchester City ifølge The Sun.

Ferieønske avslått Mange av City-spillerne er på landslagsoppdrag denne uka.

Ifølge Daily Mail har Tevez' representanter bedt midlertidig City-direktør John McBeath om en ukes ferie i Argentina for Tevez. Den søknaden ble avslått fordi Mancini ønsket at han skulle fortsette å jobbe med formen. På mandag spurte Tevez på nytt via Fausto Salsano, men igjen sa Mancini nei, skriver avisa.

Dersom Tevez ikke overrasker ved å være på plass på dagens trening, risikerer han å bli bøtelagt ytterligere et par ukelønner.

Etter disputten med Mancini under Champions League-kampen mot Bayern München nylig, ble han trukket fire ukelønner, noe som i Tevez' tilfelle dreier seg om rundt sju millioner kroner.

BEDRE TIDER: Det er under et halvt år siden Roberto Mancini og Carlos Tevez poserte sammen med FA-cuptrofeet på Wembley 14. mai. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix
BEDRE TIDER: Det er under et halvt år siden Roberto Mancini og Carlos Tevez poserte sammen med FA-cuptrofeet på Wembley 14. mai. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix Vis mer