Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez ringte Mancini for å bli i Argentina

Forlenger fraværet.

BLIR IKKE JAGET HJEM: Carlos Tevez får lov til å bli i Argentina, hvor han har vært sammen med familien sin. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS
BLIR IKKE JAGET HJEM: Carlos Tevez får lov til å bli i Argentina, hvor han har vært sammen med familien sin. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Det er ikke alltid det stemmer, når det i britiske aviser siver ut rykter fra garderoben.

Men ofte er det uansett et dårlig tegn.

Et signal om at noe kan være i ferd med å gå galt.

Får bli i Argentina Etter en god start på sesongen har Manchester City hatt det tøffere idet siste - med to strake tap i serien. Og tålmodigheten i styrerommet til de lyseblå er ikke den største. Mark Hughes hadde bedre resultater på de ti første kampene forrige sesong enn det Roberto Mancini har hatt i år. Hughes fikk sparken.

Blant misnøyeryktene som har oppstått den siste tida, er en klinsj mellom Mancini og kaptein Carlos Tevez.

Spissen fikk lov til å reise til Argentina før helga, siden han likevel er lårskadd. Ifølge Mancini har han reist hjem til familien i Buenos Aires på grunn av «private problemer». Nå blir oppholdet forlenget.

Tevez har ifølge The Guardian kontaktet Mancini og sagt at leger i Argentina ønsker å beholde ham der, framfor at han skal fly i ti timer til England. Flyreisen var derimot ikke noe tema i det medisinske støtteapparatet i City da argentineren fikk tillatelse til å reise til hjemlandet, men det kan selvfølgelig hende han er blitt verre i låret.

Men det kan også være et utslag av misnøye i Manchester.

Avviser splid Det er i hvert fall sistnevnte alternativ som setter fart på spekulasjonene på balløya. Det har tidligere blitt gjort kjent av Tevez har hjemlengsel, og han har kommet med uttalelser som sår tvil om hans fotballframtid i England.

For en måned siden sa Tevez at han vurderte å legge opp, fordi han følte seg sliten.

- Han har lyst til å være hos sine, som er i Argentina. Der har han søsknene og døtrene sine. Likevel tror jeg han vil fullføre kontrakten sin før han reiser hjem, sa lagkamerat Roque Santa Cruz ifølge Sky Sports i forrige uke.

Kontrakten til Tevez har en varighet til sommeren 2014.

Og når det gjelder ryktene om splid i spillergruppa, har Roberto Mancini bare ett ord å si til Sky Sports:

- Tullprat!

PS! Det er foreløpig uklart når Tevez vil være tilbake på banen. Siden hjemreisen er utsatt, går han helt sikker glipp av torsdagens bortekamp mot Lech Poznan. Trolig er også kampen mot West Bromwich til helga i fare - og neste onsdag møter City gamleklubben hans, Manchester United.

PRESSET ØKER: City-manager Roberto Mancini må leve med stadig flere rykter om splittelse i garderoben. Foto: IAN KINGTON/AFP
PRESSET ØKER: City-manager Roberto Mancini må leve med stadig flere rykter om splittelse i garderoben. Foto: IAN KINGTON/AFP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!