Tevez sang sommerferien inn

«Rockestjerne-tilstander» i Argentina.

(Dagbladet.no): Mens spissmakker Wayne Rooney er på bryllupsreise i glamorøse Las Vegas, og Cristiano Ronaldo sikkert kommer til å gjemme seg bort fra  overgangsryktene i et par uker i avskjermet luksus, nyter Carlos Tevez glade dager i hjemlige omgivelser.

Det var nemlig en Tevez som etter innledende reservasjoner, fant storformen sammen med en av Argentinas mest populære folkemusikere, Juan Carlos «La Mona» Jiménez Rufino under en konsert i Cordoba på søndag.

Den mildt sagt hårfagre «La Mona» Jiménez, kunne bringe verden nyheten om en duett mellom «Carlitos» og «Carlitos» på sin egen hjemmeside med en videosnutt for å dokumentere begivenheten.   

Selv om Manchester United-stjernen var synlig utilpass med «La Monas» åpenbare behov for røslig omfavnelse, ble det etterhvert riktig så god stemning med både sang og dans på scenen.

Men selv om underholdningsverdien for publikum sikkert var stor, kan nok den musikalske opplevelsen diskuteres. Ut i fra opptaket å bedømme, ville nok verken «La Mona» eller kanskje spesielt Tevez nådd opp i Argentinas svar på «Idol».

Musikkelsker og bandmedlem

Talent eller ei; den lille argentinske spissen er uansett kjent som en lidenskapelig musikkelsker, noe blant annet landslagskollega Lionel Messi fikk erfare da han delte rom med «Carlitos» under fjorårets Copa America.

- Volumet på musikken var høyere enn på diskotek, uttalte en ikke altfor entusiastisk Messi den gang ifølge The Times.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tevez sang sommerferien inn

Tevez har også hatt gjentatte gjesteopptredener (se YouTube-klipp HER)  med broren Diegos band Piola Vago. Bandet har faktisk hatt en hit på argentinske hitlister med en låt som oversatt til engelsk bærer navnet «Lose Your Control», hvor Tevez, ifølge The Guardian, synger om obskøn bruk av pisk og bønn om sengekos.

Kjærlighetsballade til lagkameratene

Tevez har opparbeidet seg en høy stjerne gjennom sine to år i engelsk fotball, først for West Ham, og nå i Manchester United. Gjennom oppofrende spill og viktige mål, runger det ofte taktfast «Argentina, Argentina, Argentina» fra tribuneplass på Old Trafford.

Hyllestene har angivelig fått Tevez til å fiske fram dikterpennen, og ifølge The Sun, kan lagkameratene vente seg kjærlighetserklæringen «Mi Amorosa Aventura» når spillerne møtes til sesongoppkjøring 14.juli.

Tevez har nemlig intensjoner om å gå i studio med brorens band mens han er hjemme for å spille inn den selvskrevne låta.

- Han er dypt forelskelset i Manchester United og er overstrømmende av følelser for hvordan han har blitt tatt inn i hjertene til både medspillere og supportere. Det er nesten med vantro at han hører United-fansen roper «Argentina» under kamper, spesielt med tanke på den betente historien mellom de to landene. Han vil sette ord på følelsene sine, og han kommer til å spille inn låta når han er hjemme i sommer, sier en ikke navngitt kilde til The Sun.

PS! Det er ikke bare Tevez blant United-stjernene som kan få en karriere innen musikken den dagen fotballkarrieren er over. The Sun skriver i sin papirutgave i dag at Wayne Rooney lanseres som nytt medlem i Westlife av bandmedlemmene selv. De falmede, irske boybandheltene ser angivelig Rooney som mannen som kan fylle tomrommet Brian McFadden etterlot seg for noen år tilbake. 

FERIEIDYLL: Mens kollegaene sikkert koser seg på eksklusive og eksotiske feriemål, trives Carlos Tevez best hjemme i Argentina hvor han får utløp for den iboende rockestjernen i seg.