VIL BORT:  Carlos Tevez (t.h.) på Argentina-trening sammen med Pablo Zabaleta i Buenos Aires i dag. Vertsnasjonen møter Colombia i sin andre gruppekamp i Copa America på onsdag. Foto: Martin Acosta, Reuters/Scanpix
VIL BORT: Carlos Tevez (t.h.) på Argentina-trening sammen med Pablo Zabaleta i Buenos Aires i dag. Vertsnasjonen møter Colombia i sin andre gruppekamp i Copa America på onsdag. Foto: Martin Acosta, Reuters/ScanpixVis mer

Tevez sier han vil bort fra City

Igjen.

(Dagbladet): Manchester City-spiss Carlos Tevez sier i en uttalelse til Daily Mail at han har informert klubben om at han vil vekk i sommer.

Grunnen skal være at han vil flytte nærmere barna sine, som bor med moren i Buenos Aires.

- Jeg håper at folk forstår de vanskelige omstendighetene jeg har levd under i de 12 siste månedene med tanke på familien min. Å leve uten barna mine i Manchester har vært ekstremt vanskelig for meg. Alt jeg gjør, gjør jeg for døtrene mine, Katie og Florencia. Jeg trenger å være nærmere dem og tilbringe mer tid med dem, heter det i uttalelsen, som altså skal stamme fra Tevez.

Han sier respekterer klubben, supporterne og eieren sjeik Mansoor. Han sier også han er stolt av å være kaptein, å ha vunnet FA-cupen, kvalifisert seg til Champions League og blitt toppscorer.

Men familiebåndene er altså sterkere enn forholdet til klubben, om man skal tro uttalelsen.

Også i desember leverte Tevez en beskjed til klubben om at han ønsket seg bort. Han fortalte også at det var noe han hadde ønsket seg helt siden sommeren.

En uke seinere kom beskjeden om at han hadde trukket tilbake forespørselen om å bli solgt.