Tevez sklei i dusjen og slo opp skaden

Kan ikke legge trykk på foten.

SKLEI I DUSJEN: Carlos Tevez har ikke kommet så mye lenger i sin City-karriere enn å posere på grunn av en hælskade. Denne uka slo han den opp igjen da han sklei i dusjen.Foto: EPA
SKLEI I DUSJEN: Carlos Tevez har ikke kommet så mye lenger i sin City-karriere enn å posere på grunn av en hælskade. Denne uka slo han den opp igjen da han sklei i dusjen.Foto: EPAVis mer

(Dagbladet.no): Carlos Tevez har fått en trøblete start på sin Manchester City-karriere, og ille gikk til verre da han skulle ta seg en dusj.

Den argentinske stjerne sklei og slo opp hælskaden som har holdt ham utenfor sesongoppkjøringa, skriver The Guardian.

- Han kom tilbake fra siste landskamp med en skade, og han slo opp skaden da han falt i dusjen. Han kan fortsatt ikke legge full vekt på foten, sier City-manager Mark Hughes ifølge avisa.

Hughes håper å ha den lille terrieren klar til sesongstarten mot Blackburn 15.august, men håper Diego Maradona kan unnvære spissen i neste ukes landskamp for Argentina.

- Han har ikke trent i det hele tatt under sesongoppkjøringen så vi håper han kan vær hjemme å trene i stedet for å spille landskamp, sier Hughes.

Tevez kan trøste seg med at han ikke er alene om å skade seg på merkeligste vis. Bikkjer, løk, en knust aftershave, treningsapparat og velkokte egg har tidligere satt stjernespillere ut av spill.

Les om alle de sprøeste skadene her!