Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez slanket vekk sju kilo

Nå vil han forlenge med City.

SLIK SER HAN UT NÅ: Carlos Tevez forteller at han har trent knallhard før sesongetarten, og av den grunn er han sju kilo lettere enn før sommeren. Her feiret han gårsdagens utlikning mot Liverpool. Foto: AP Photo/Clint Hughes
SLIK SER HAN UT NÅ: Carlos Tevez forteller at han har trent knallhard før sesongetarten, og av den grunn er han sju kilo lettere enn før sommeren. Her feiret han gårsdagens utlikning mot Liverpool. Foto: AP Photo/Clint Hughes Vis mer

Sist sesong streiket Carlos Tevez. Nå snakker argentineren om kontraktsforlengelse med Manchester City.

Forrige sesong ble turbulent for Tevez. Etter at han nektet å varme opp under en mesterligakamp, surnet forholdet til manager Roberto Mancini og klubben. Tevez oppholdt seg lenge i hjemlandet og virket å være uten en framtid i himmelblått.

Spissen kom tilbake mot slutten av sesongen og hjalp Manchester City til klubbens første ligagull på 44 år. I høst har Tevez virket piggere enn på lenge. Mot Liverpool søndag sikret han også 2-2 med sitt utligningsmål ti minutter før full tid.

- Ja, jeg har ingen problemer med å bli. Jeg har to år igjen av kontrakten, og ja jeg kan bli værende lengre enn det, sier Tevez som scoret sitt mål nummer hundre i engelsk fotball i helgen.

- Den nye sesongen har vært bra for min del. Jeg har tatt av sju kilo, det er bra både for meg og klubben. Fjoråret var vanskelig, men etter at jeg kom tilbake fikk jeg spille og vi ble mestere. Det var oppturen sist sesong, sier Tevez.

Elsker fotball Han legger ikke skjul på at han savner familien hjemme i Argentina.

FØR: Slik så Tevez ut i april, med mer kjøtt på kroppen. Foto: REUTERS/Andrew Winning
FØR: Slik så Tevez ut i april, med mer kjøtt på kroppen. Foto: REUTERS/Andrew Winning Vis mer

- Problemene fra i fjor er glemt. Jeg er glad. Roberto er glad. Klubben er glad. Jeg spiller for min familie, min, min mor og mine søsken hjemme i Argentina. Det er vanskelig for meg at de er så langt unna, men dette er jobben min og jeg elsker fotball, sier den tidligere Manchester United-spilleren.

Positiv manager Manager Roberto Mancini åpner for at Tevez kan fortsette i klubben lenge.

- Carlos er i god form for øyeblikket og jeg er fornøyd med ham. Dersom han fortsetter slik så kan han selvfølgelig bli. Det er helt sikkert, smilte Mancini etter at City reddet poeng i en heller blek bortekamp mot Liverpool.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media