Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tevez som golfcaddie kalles «absolutt galskap»

- Han satte aldri fra seg bagen.

FÅR REFS: Carlos Tevez (t.v.) i aksjon som caddie for landsmannen Andres Romero under avslutningsrunden av The Open på søndag. Foto: Peter Muhly, AFP / NTB scanpix
FÅR REFS: Carlos Tevez (t.v.) i aksjon som caddie for landsmannen Andres Romero under avslutningsrunden av The Open på søndag. Foto: Peter Muhly, AFP / NTB scanpix Vis mer


(Dagbladet): Manchester Citys argentiner Carlos Tevez beskrev det som «en drøm» da han på søndag fikk være caddie for landsmannen Andres Romero i den tradisjonsrike turneringen «The Open».

- Det er en fornøyelse og en uforglemmelig opplevelse å får lov til å gå rundt banen sammen med disse fantastiske spillerne, sa hobbygolferen Tevez.

Men ikke alle synes det var like fornøyelig. Nå avslører formannen i arrangementskommitéen i golfens øverste organ R&A, Jim McArthur, at han var langt fra imponert over etiketten fotballstjerna utviste på Royal Lytham & St Annes Golf Club sør for Blackpool.

- Absolutt galskap - Han satte aldri fra seg bagen, ikke engang da han sto på greenen - det er absolutt galskap, sier McArthur ifølge The Guardian.

Når det skal puttes i golf, skal bagen ifølge reglene plasseres mellom greenen og utslagsstedet for neste hull.

Tevez sa for øvrig selv at det var tungt å bære på golfbagen hele tida. Det skal sies at bilder fra golfrunden viser at han satte den fra seg på minst ett tidspunkt, men altså ikke så ofte som han burde etter reglene.

McArthur varsler at Tevez' gjesteopptreden på golfbanen kan få konsekvenser.

JODA, BAGEN ER PARKERT: Tevez blir blant annet beskyldt for aldri å sette fra seg bagen, ikke engang på greenen. Men her er ett av flere eksempler på at bagen er satt bort. Foto: Gerry Penny, EPA / NTB scanpix
JODA, BAGEN ER PARKERT: Tevez blir blant annet beskyldt for aldri å sette fra seg bagen, ikke engang på greenen. Men her er ett av flere eksempler på at bagen er satt bort. Foto: Gerry Penny, EPA / NTB scanpix Vis mer

- Jeg tror vi må se nærmere på dette spesielle tilfellet. Normalt får vi en liste over caddier i starten av uka, sier han.

Overlappende supportere Tevez innrømmet også at han hadde fint lite å bidra med av råd og tips til Romero, som også spilte en svak runde. Han endte 12 slag over par på runden, 18 totalt i turneringen, og ble sist av spillerne som hadde klart cuten.

Men toppsjefen Peter Dawson i R&A er langt fra like negativ som lederen av arrangementskommitéen.

- Det var ganske interessant. På grunn av det store antallet tilskuere som fulgte gruppa, tenkte jeg at golf- og fotballsupportere kanskje overlapper hverandre mer enn jeg var klar over. Det er ikke så negativt, kanskje, sier Dawson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media