Tevez streiker

Linkes til United og Chelsea.

(Dagbladet.no): Det er ikke bare Owen Hargreaves som har havnet på kant med sin egen klubb: Corinthians- og Argentina-stjernen Carlos Tevez er fast bestemt på å finne seg en europeisk klubb.

Han spilte mot Botafogo i helga, men uttalte etterpå til brasiliansk presse at han hadde spilt sin siste kamp for Corinthians.

Klubben selv har ikke hørt en lyd fra argentineren. De bekrefter imidlertid at han ikke har gyldig fravær.

Tidligere denne uke ble Tevez fotografert på en rockefestival i Buenos Aires - uten at det bekymrer Corinthians-trener Emerson Leao.

- Forholdet mellom oss og Tevez har egentlig aldri startet. Det er for tidlig å si noe, men jeg vil ikke at dette skal komme i veien for jobben jeg skal gjøre. Jeg er her for å trene laget, sier Leao ifølge Sky Sports.

- Jeg vil ikke ta hensyn til dem som ikke fortjener det. Jeg kom hit for kort tid siden, og har en toårskontrakt. Tevez har gått glipp av treninger før, så dette er ikke noe nytt. Etter det jeg har registrert, spilte laget 45 kamper i fjor, og han deltok bare i 24 av dem, sier treneren.

Ikke ringt

Både Manchester United og Chelsea har vist interesse for angriperen tidligere. I fjor ble han fulgt med argusøyne av José Mourinho, og Sir Alex Ferguson skal etter sigende se på Tevez som en perfekt erstatter for Ruud van Nistelrooy.

PÅ ROCKEFESTIVAL: I stedet for å trene med Corinthians i Brasil, er Carlos Tevez hjemme i Argentina på rockefestival. Årsaken til streiken kan være ønsket om å bli solgt til en europeisk klubb. Foto: REUTERS
PÅ ROCKEFESTIVAL: I stedet for å trene med Corinthians i Brasil, er Carlos Tevez hjemme i Argentina på rockefestival. Årsaken til streiken kan være ønsket om å bli solgt til en europeisk klubb. Foto: REUTERS Vis mer

Kanskje er det derfor Tevez oppfører seg som han gjør.

- Han har ikke ringt eller gitt noen beskjed på hvorfor han uteblir fra trening. Vi vet ikke hva som skjer, sier Corinthians-talsmann Luciano Signorini.