SPENNENDE TRIO: Carlos Tevez (i midten) og Lionel Messi kan bli attraksjoner under sommerens VM. Her på landslagstrening med Argentina under ledelse av Diego Maradona. Foto: Juan Mabromata, AFP/Scanpix
SPENNENDE TRIO: Carlos Tevez (i midten) og Lionel Messi kan bli attraksjoner under sommerens VM. Her på landslagstrening med Argentina under ledelse av Diego Maradona. Foto: Juan Mabromata, AFP/ScanpixVis mer

- Tevez trengte en klubb som verdsatte ham

Messi kaster seg inn i debatten.

||| • City - United direkte på live.dagbladet.no kl. 13.45.

(Dagbladet): Lionel Messi mener Manchester United ikke ga Carlos Tevez den respekten han fortjente. Det har de fått svi for denne sesongen, mener Barcelona-stjerna.

I dag møter Manchester City-spiss Carlos Tevez igjen gamleklubben United i byderbyet klokka 13.45.

Tevez følte seg ikke verdsatt i United, der han ble brukt mye som innbytter. Denne sesongen har han hamret inn 28 mål for erkerivalene City.

United-manager Alex Ferguson sier han ikke angrer på noe når det gjelder avskjeden med Tevez, men var likevel raus med skryt til sin tidligere spiller i går.

- En av verdens besteVerdens beste fotballspiller om dagen, Tevez' landsmann Lionel Messi, kaster seg altså nå inn i debatten rundt Tevez og United.

- Han har vist denne sesongen at han er en av verdens beste spisser, og Manchester United har vist akkurat hvor mye de har savnet ham. Han trengte å være et sted han ble verdsatt. Han er en så trivelig fyr, og må være i en klubb som virkelig ønsker og respekterer ham, sier Messi ifølge Daily Express.

Messi mener ifølge avisa at nettopp det at Tevez er så hyggelig gjorde det enkelt for Ferguson å benke ham.

- Han er alltid like ydmyk, og blir aldri sint om han ikke spiller. Han er rett og slett ett av verdens beste mennesker, er den voldsomme attesten fra Barca-spilleren som kan bli rekkekamerat med Tevez når VM starter i juni.

Svigerfars drøm?Og for å understreke poenget sitt, lanserer Messi sin landsmann som en svigermors - eller kanskje svigerfars - drøm:

- Hvis du ser ham sammen med datteren din, vil det bare smelte hjertet ditt, det lover jeg deg. Han vil følge henne overalt, og gjøre hva som helst for henne. Selv når Carlitos sitter på benken for Argentina, roper han oppmuntringer til laget. Du kan lære mye av en sånn fyr, mener Messi.

• Følg Tevez mot gamleklubben på live.dagbladet.no fra klokka 13.45.