INGEN SJANSER: Carlos Tevez er viktig for Manchester City, men ikke så uunnværlig at han tvinges til å spille med skade. Spissen mister semifinalederbyet mot Manchester City.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKER
INGEN SJANSER: Carlos Tevez er viktig for Manchester City, men ikke så uunnværlig at han tvinges til å spille med skade. Spissen mister semifinalederbyet mot Manchester City.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKERVis mer

Tevez ute i tre til fire uker

Mancini med nedslående City-nyheter før United-kampen.

(Dagbladet): Carlos Tevez blir satt på sidelinjen i tre til fire uker på grunn av lyskeskaden han pådro seg i 0-3-tapet for Liverpool sist mandag.

Det opplyser Manchester City-manager Roberto Mancini på en pressekonferanse i ettermiddag.

- Tevez er uaktuell til kampen mot lørdag. Vi tror han vil bli fri frisk i løpet av tre eller fire uker. Det er et stort problem for oss, men vi kan ikke ta noen sjanser, sier Mancini, ifølge PA.

Tevez forlot oppgjøret mot Liverpool på grunn av en strekk, men en del har spekulert på at City kunne få argentineren klar til lørdagens FA-cupsemifinale mot erkerival Manchester United - uten å ville fortelle om det.

Nå viser det seg altså at det blir enda litt lenger tid uten spissen enn Roberto Mancini antydet etter kampslutt.

Dermed går semifinaleslaget uten to av de største profilene i Manchester, ettersom Wayne Rooney også mister kampen på grunn av karantene.

United og City møtes på Wembley lørdag kl. 18.30.