FORTSATT PÅ VEI BORT? Engelske aviser skriver at Carlos Tevez heller vil fokusere på å bli solgt i januar, enn å kjempe mot straffen han fikk av Manchester City etter den påståtte spillernekten i Champions League.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kai Pfaffenbach
FORTSATT PÅ VEI BORT? Engelske aviser skriver at Carlos Tevez heller vil fokusere på å bli solgt i januar, enn å kjempe mot straffen han fikk av Manchester City etter den påståtte spillernekten i Champions League.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kai PfaffenbachVis mer

Tevez vil ikke kjempe mot City-straffen

Anker ikke boten.

Carlos Tevez anker ikke boten på to ukelønner som han ble ilagt som straff for oppførselen sin under mesterligakampen mot Bayern München.

Argentineren ble først ilagt en bot på fire ukelønner, men den ble senere halvert. Klubben begrunnet det med fem brudd på betingelsene i kontrakten, alle i forbindelse med hans oppførsel under 0-2-tapet i München 27. september.

Tevez ble først anklaget for å ha nektet å bli byttet inn, noe som kunne kostet ham jobben. Spilleren benektet den anklagen og sa at han kun hadde avslått et pålegg om å varme opp, med den begrunnelse at han allerede hadde varmet opp.

Fristen for å anke straffen gikk ut tirsdag, og flere engelske medier meldte at Tevez valgte ikke å anke.

Manager Roberto Mancini erklærte etter episoden i München at Tevez var ferdig i klubben, men nylig er det blitt antydet at Tevez vil bli tatt til nåde dersom han ber lagkameratene om unnskyldning.

(NTB)