Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thatcher hater fotball

LONDON (NTB-AFP): Storbritannias tidligere statsminister Margaret Thatcher hater fotball. Hun ble sjokkert da noen av hennes tidligere ministere gikk på kamper og satt sammen med «pøbler».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det avslører tidligere minister Kenneth Clarke. I et intervju som sendes på BBC Radio mandag gir han lytterne innsikt i Thatchers synspunkter på britenes favorittsport. Han blir blant annet spurt om han var del av en regjering som så på fotball som en fiende.

- Jeg tror ikke at regjeringen mente det, men jeg tror Margaret Thatcher gjorde det. Noen tok Margaret med til en kamp i Skottland da hun var statsminister. Om det var tilskuernes sanger eller noe annet vet jeg ikke, men det hadde en kraftig effekt på henne.

- Etterpå, da hun oppdaget at noen av ministrene hennes stadig gikk på kamper, lurte hun på hvorfor vi var sammen med disse pøblene uke etter uke, sier Clarke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!