Thatcher slipper politianmeldelse

Bare fotball-straff for albueslaget.

Manchester City-backen Ben Thatcher blir ikke politianmeldt for den brutale albuetaklingen mot Pedro Mendes forrige måned.

Mendes ønsket at saken skulle bli behandlet av Det engelske fotballforbundet (FA), og politiet opplyste i dag at de ikke vil forfølge saken.

Thatcher ble utestengt i åtte kamper av FA for to uker siden, med en betinget straff på ytterligere 15 kamper, dersom han er skyldig i nye regelbrudd de neste to årene. City straffet også spilleren med seks kampers utestengelse og 120 000 pund (1,5 millioner kroner) i bot.

Thatcher er imidlertid fortsatt under etterforskning av Lanchashire-politiet for en episode med Blackburns Ralph Welch i en reservekamp i februar.

(NTB-AFP)

KUN KARANTENE OG BOT: Ben Thatcher ble straffet med utestengelse og bot av FA, men blir ikke politianmeldt for albueslaget mot Pedro Mendes. Foto: Reuters/Scanpix
KUN KARANTENE OG BOT: Ben Thatcher ble straffet med utestengelse og bot av FA, men blir ikke politianmeldt for albueslaget mot Pedro Mendes. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer