The Guardian: Louis van Gaal ville trekke seg. Klubben sa nei

- De har - eller hadde - store forventninger til meg og jeg klarer ikke å oppnå det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-manager Louis van Gaal ønsket å trekke seg etter lørdagens hjemmetap mot Southampton, men klubben sa nei. Det melder The Guardian.

Ifølge avisa tilbød van Gaal å trekke seg som Manchester United-manager etter det forsmedelige hjemmetapet på lørdag. Men klubbens mektige styreformann Ed Woodward overtalte ham til å diskutere fremtiden med familien først, skriver avisa. 

Mandag meldte Daily Mail at søndagens trening ble avlyst, og at van Gaal hadde reist til Nederland - mens Ryan Giggs ledet dagens trening. Bildet av manageren på flyplassen sirkulerer i sosiale medier. Et bilde som ble tatt for snaut 24 timer siden. Ifølge rapportene var 64-åringen i hjemlandet for å feire sin datters bursdag. Nå spekuleres det i om hjemreisen kan bety slutten for van Gaal. 

Kan avgjøres tirsdag Ifølge The Guardian skal nederlenderen møte Woodward på tirsdag, for å diskutere veien videre. Avisa mener det er mulig at manageren vil stå på sitt og hevde at det er best om partene skiller lag. 

Woodward skal ogspå ha ønsket å ta seg tid til fordøye hjemmetapet og vurdere situasjonen, da han ikke ønsker å måtte ansette en ny manager midt i sesongen, skriver avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer