The Guardian: Louis van Gaal ville trekke seg. Klubben sa nei

- De har - eller hadde - store forventninger til meg og jeg klarer ikke å oppnå det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-manager Louis van Gaal ønsket å trekke seg etter lørdagens hjemmetap mot Southampton, men klubben sa nei. Det melder The Guardian.

Ifølge avisa tilbød van Gaal å trekke seg som Manchester United-manager etter det forsmedelige hjemmetapet på lørdag. Men klubbens mektige styreformann Ed Woodward overtalte ham til å diskutere fremtiden med familien først, skriver avisa. 

Mandag meldte Daily Mail at søndagens trening ble avlyst, og at van Gaal hadde reist til Nederland - mens Ryan Giggs ledet dagens trening.

Bildet av manageren på flyplassen sirkulerer i sosiale medier. Et bilde som ble tatt for snaut 24 timer siden. Ifølge rapportene var 64-åringen i hjemlandet for å feire sin datters bursdag. Nå spekuleres det i om hjemreisen kan bety slutten for van Gaal. 

Kan avgjøres tirsdag Ifølge The Guardian skal nederlenderen møte Woodward på tirsdag, for å diskutere veien videre. Avisa mener det er mulig at manageren vil stå på sitt og hevde at det er best om partene skiller lag. 

Woodward skal ogspå ha ønsket å ta seg tid til fordøye hjemmetapet og vurdere situasjonen, da han ikke ønsker å måtte ansette en ny manager midt i sesongen, skriver avisa.

64-åringen har ikke selv tatt grep for å dempe spekulasjonene. Etter tapet mot Southampton innrømmet han for første gang at han ikke har klart å møte forventningene til klubbens supportere. 

- Jeg er veldig skuffet over at jeg ikke klarer å nå forventningene til fansen. De har - eller hadde - store forventninger til meg og jeg klarer ikke å oppnå det. Jeg er veldig frustrert over dette, sa van Gaal ifølge Independent.

- Vil aldri svare Etter tapet for Southampton ville en journalist vite om van Gaal fortsatt hadde apetitten til å fortsette i sjefsstolen på Old Trafford.

- Det er et spørsmål jeg aldri vil svare deg, kom det syrlig fra van Gaal.

Den engelske tabloidavisa The Sun hevder at det bare er et spørsmål om tid før manageren tar sin hatt og går - frivillig.

Independent skriver på sin side at meningene til Sir Alex Ferguson veier høyt før den endelige avgjørelsen tas. Det kan bety at fremtiden til van Gaal ligger i skottens hender.

Manchester Uniteds neste kamp er mot Derby i FA-cupen førstkommende fredag. Det er ikke alle som er like sikre på at van Gaal leder de røde i den kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer