«The Kop» hyllet Vegard

LIVERPOOL (Dagbladet): Liverpool-Chelsea 1- 1 Vegard Heggem satt 55 minutter på Liverpools reservebenk. Da ble han kastet inn i manesjen, og fikk en voldsom mottakelse av The Kop. Og Vegard takket for tilliten med offensivt back-spill på høyt nivå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er rørt av mottakelsen jeg fikk da jeg ble satt inn. Voldsomt motiverende. Suset fra supporterne driver deg framover, sier Vegard Heggem til Dagbladet.

Og Heggem fikk virkelig vist seg fram i går, etter at han ble satt inn for en skadd Jason McAteer, 10 minutter etter hvilen.

Tilbake

- Vegard, Vegard, Vegard, ropte The Kop. Og unge Heggem fra Trøndelag løp det han kunne. I løpet av sine tre første minutter på banen hadde han dratt opp tre Liverpool-angrep som kunne endt i scoringer. Vegard Heggem har vært på benken de siste kampene, noe trønderen faktisk er takknemlig for.

- Jeg var virkelig tung i beina en periode, og trengte hvile. Det var helt riktig å sette meg på benken, sier Vegard .

- Nå føler jeg at alt er topp. Beina er lette igjen, og jeg håper å få spille for Norge, sier han.

Casiraghi scoret

Chelsea fikk et heldig mål etter bare 10 minutter. En pasning fra Di Matteo ble fanget opp av Casiraghi, som rundet keeper og kunne sette ballen i tomt mål. Akkurat det styrker ikke Flos sjanser til å få fast plass på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer