«The Kop» hyllet Vegard

LIVERPOOL (Dagbladet): Liverpool-Chelsea 1- 1 Vegard Heggem satt 55 minutter på Liverpools reservebenk. Da ble han kastet inn i manesjen, og fikk en voldsom mottakelse av The Kop. Og Vegard takket for tilliten med offensivt back-spill på høyt nivå.

- Jeg er rørt av mottakelsen jeg fikk da jeg ble satt inn. Voldsomt motiverende. Suset fra supporterne driver deg framover, sier Vegard Heggem til Dagbladet.

Og Heggem fikk virkelig vist seg fram i går, etter at han ble satt inn for en skadd Jason McAteer, 10 minutter etter hvilen.

Tilbake

- Vegard, Vegard, Vegard, ropte The Kop. Og unge Heggem fra Trøndelag løp det han kunne. I løpet av sine tre første minutter på banen hadde han dratt opp tre Liverpool-angrep som kunne endt i scoringer.
Vegard Heggem har vært på benken de siste kampene, noe trønderen faktisk er takknemlig for.

- Jeg var virkelig tung i beina en periode, og trengte hvile. Det var helt riktig å sette meg på benken, sier Vegard .

- Nå føler jeg at alt er topp. Beina er lette igjen, og jeg håper å få spille for Norge, sier han.

Casiraghi scoret

Chelsea fikk et heldig mål etter bare 10 minutter. En pasning fra Di Matteo ble fanget opp av Casiraghi, som rundet keeper og kunne sette ballen i tomt mål. Akkurat det styrker ikke Flos sjanser til å få fast plass på laget.

- Endelig fikk «Casi» en scoring. Han har vært god lenge, men i dag kom scoringen. Nå er jeg sikker på det blir mange flere, sier manager Vialli.
Og dermed må trolig Tore André Flo belage seg på mer benkesliting i tida framover.

Fikk kjeft

- Vi fikk skikkelig kjeft i pausen, og vi ble mye bedre i 2. omgang. Selv kom jeg inn, og gikk framover, framover, framover. Akkurat som jeg har lært i Rosenborg, sier Vegard Heggem.

Liverpool fikk etterhvert lønn for presset. Et frispark fra Jamie Redknapp, sikret Liverpool ett poeng.

I ENGLAND

<B>PÅ OFFENSIVEN: Vegard Heggem satte stadig vekk Chelsea-forsvaret på prøve.