Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- The Mirror er en vits!

Zlatan slakter tabloid-avis etter falskt intervju.

SINT: Zlatan Ibrahimovic reagerer sterkt på et intervju i The Mirror som han mener aldri fant sted. Foto: REUTERS/Regis Duvignau/NTB Scanpix
SINT: Zlatan Ibrahimovic reagerer sterkt på et intervju i The Mirror som han mener aldri fant sted. Foto: REUTERS/Regis Duvignau/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic ble dagens mann med tre scoringer da Paris Saint-Germain slo Tolouse 4-2 på bortebane i den franske ligaen i kveld.

Etter kampen brukte superstjernen sosiale medier til å slakte en engelsk avis, framfor å hylle sin egen prestasjon.

The Mirror skrev fredag en artikkel basert på det som skulle være Zlatan Ibrahimovics uttalelser. Den engelske tabloid-avisa hevdet at Zlatan sa følgende om Premier League:

- England er en veldig sterk liga, med tre eller fire av de beste lagene i Europa, men hvis jeg hadde spilt der, ville jeg herjet. Slik jeg har gjort alle andre steder.

Problemet er bare at intervjuet aldri fant sted.

- Jeg har aldri snakket med noen journalister i Storbritannia eller noen i The Mirror, det er ikke første gang dette skjer. The Mirror er en vits! skriver svensken på sin offisielle Twitter-konto, og linker til den aktuelle artikkelen.

The Mirror hevdet også at Ibrahimovic avslo et tilbud om prøvespill i Arsenal, og at han spurte retorisk om journalisten trodde det var Arsenal-manager Arsene Wenger eller Zlatan selv som angret mest på det.

Hele Norges coronakart