Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

The Sun: Deilas kaptein sovnet utenfor strippeklubb etter fuktig bytur

Spiller ligacupfinale søndag.

 BYTUR:  Scott Brown er Ronny Deilas kaptein i Celtic. Ifølge skotske The Sun skal han ha vært på en fuktig bytur bare dager før søndagens viktige ligacupfinale. Foto: NTB Scanpix.
BYTUR: Scott Brown er Ronny Deilas kaptein i Celtic. Ifølge skotske The Sun skal han ha vært på en fuktig bytur bare dager før søndagens viktige ligacupfinale. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Historiene er mange om kjente fotballspillere som har hatt en fuktig kveld på byen. Gjerne like før eller rett etter store kamper. I så måte, er Celtic-kapteinen Scott Brown bare den siste i rekken.

The Scottish Sun bruker i dag hele sin forside i papirutgaven til et bilde av Brown, tilsynelatende sovende på fortauet utenfor en strippeklubb i Edinburgh.

Søndag skal Brown, Stefan Johansen og resten av Celtic spille ligacupfinale mot Dundee. Det er Ronny Deilas første mulighet til å vinne et trofe som Celtic-manager.

Ifølge avisen skal Brown ha kost seg på en byens strippeklubber med kamerater og kjøpt seg litt nattmat før han ble avbildet sovende på fortauet.

Twitter virker Celtic-fansen å være trygge på at Brown likevel vil prestere opp mot optimalt søndag.

En Rangers-supporter undrer seg om det er Ronny Deilas lederstil som er grunnen for turen.

- Treningsregimet til Ronnt Deila virker å være brutalt. Scott Brown kan ikke en gang stå på sine egne bein, skriver han med et vedlagt bilde av The Suns forside.

Om Brown skulle svikte søndag, kan Celtic-fansen trøste seg med at Stefan Johansen har vist glimrende form den siste tiden, og ble nylig kåret til månedens spiller i Skottland.

Hverken Celtic eller Scott Brown har kommentert hendelsen.

Hele Norges coronakart