The Sun gir «bildebevis» til United

Av Ronaldo sammen med Real-trener.

(Dagbladet.no): De engelske tabloidavisene står sjelden øverst på julekortlisten til toppklubbene i Premier League.

Men det begynner å bli tydelig at de har tatt Manchester Uniteds parti i overgangssagaen om Cristiano Ronaldo - og nå forsøker The Sun å gi Manchester United en håndsrekning i klubbens korstog mot Real Madrid.

Under tittelen «Proof Real baited Ron» slår avisa i bordet med et bilde av Ronaldo i samtale med Real Madrids fitnesstrener Walter Di Salvo og en uidentifisert mann.

•  Her kan du se bildet The Sun karakteriserer som «dramatisk».

Di Salvo jobbet i United inntil i fjor sommer - da han ifølge Sir Alex Ferguson ble lurt vekk fra Manchester av Real Madrid.

The Sun mener bildet, som angivelig er tatt i Roma for 22 uker siden, beviser at Real-president Ramon Calderon lyver når han sier de ikke har gjort noe som strider mot regelverket.

Rent juridisk er det vanskelig å se hvordan bildet beviser noe som helst - men Englands største avis opplyser uansett om at de vil gi det til United i forbindelse med anmeldelsen som ble oversendt FIFA mandag.

Calderon lot seg ikke stresse av den siste utviklingen i saken.

I BEGIVENHETENES SENTRUM: Det er stor turbulens rundt Cristiano Ronaldo, uten at det har sett ut til å prege portugiseren så langt. I kveld møter Portugal Tsjekkia. Foto: EPA
I BEGIVENHETENES SENTRUM: Det er stor turbulens rundt Cristiano Ronaldo, uten at det har sett ut til å prege portugiseren så langt. I kveld møter Portugal Tsjekkia. Foto: EPA Vis mer

- United er i sin rett til å klage, men vi har ikke gjort noe galt og vi kommer heller ikke til å gjøre det. Det er en sak mellom spilleren og klubben hans, uttalte han i går.

Cristiano Ronaldo selv har foreløpig ikke virket preget av mediehysteriet rundt egen person, snarere tvert imot. Derfor legger han neppe mye vekt på gårsdagens angrep fra Ian Wright, som henvendte seg direkte til portugiseren i sin spalte i The Sun.

- Cristiano Ronaldo er 23 år, men han oppfører seg langt fra som et voksent menneske. For å være ærlig, så er jeg pinlig berørt over deg. Selv etter VM for to år siden viste Ferguson lojalitet overfor deg - på samme måte som Uniteds fans. De kunne vendt deg ryggen, men det gjorde de ikke. Men du makter ikke å viste verken Ferguson eller United respekt, lød tordentalen fra Arsenal-legenden.

The Sun gir «bildebevis» til United