Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

The Sun sier unnskyld til Manchester City

Hevdet spillerne fikk millionklokker i gave.

PÅ TUR: Manchester City-spillerne Steven Ireland, Roque Santa Cruz og Gareth Barry var blant dem som fikk være med til City-eiernes Dubai i sommer. Der ble det neppe spart på mye, men klokker til halvannen million er i overkant, selv for dem. Foto: SCANPIX/AP/Andrew Parsons
PÅ TUR: Manchester City-spillerne Steven Ireland, Roque Santa Cruz og Gareth Barry var blant dem som fikk være med til City-eiernes Dubai i sommer. Der ble det neppe spart på mye, men klokker til halvannen million er i overkant, selv for dem. Foto: SCANPIX/AP/Andrew Parsons Vis mer

||| (Dagbladet.no): Den britiske tabloidavisa The Sun har kommet med en offentlig beklagelse overfor Manchester City, etter at avisa måtte trekke tilbake påstander den trykket i sommer.

The Sun hevdet at klubbeier Sjeik Mansour hadde gitt flere av Citys stjernespillere klokker verdt over 1,5 millioner kroner hver da de besøkte Dubai i juli. Nå innrømmer avisa at det ikke skjedde.

- Vi forstår nå at artikkelen var feilaktig. Ingen slike gaver ble gitt, og Sjeik Mansour var ikke tilstede. Vi retter dette med glede, og beklager dersom vi har stilt noen i forlegenhet, står det i uttalelsen som er gjengitt på Citys hjemmesider.

Flere av klubbens stjernespillere ble vist fram på en promo-tur i Dubai i sommer, og de påståtte million-klokkene ble brukt som eksempel på den enorme luksusen som ble overøst spillerne på reisen. The Sun har gått med på å betale et erstatningsbeløp til et barnesykehus i Manchester.

Det er ikke bare en unnskyldning fra pressen som kan glede manager Mark Hughes i dag, i går ble det også klart at Emmanuel Adebayor slipper utestengelse etter den mye omtalte feiringen foran Arsenal-fansen for en tid tilbake.

Adebayor ble i stedet ilagt en bot på 270000 kroner, og en betinget straff på to kampers utestengelse.

- Det har blitt skrevet og sagt mye om Emmanuels målfeiring. Vi er bare glade for at vi kan legge dette bak oss, og jeg er lettet over at han kan spille kampen mot Aston Villa mandag kveld, sier Hughes.

- Manu var i storform før utestengelsen (for angrepet på Robin van Persie), og at han er tilgjengelig er en stor opptur for oss, sier Manchester Citys manager.

Det engelske fotballforbundet har samtidig bestemt seg for å gå hardere til verks mot supporternes hetsende oppførsel på tribunene i landet.

- Det er deler av disse ropene som går over grensen for hva som faktisk er lovlig, som rasistiske og homofobiske rop, sier FA-sjef Ian Watmore, ifølge Guardian.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling