FORLATER KLUBBEN: Thierry Henry ønsket ikke å lede U18-laget på fulltid, og valgte heller en jobb i kanalen Sky. Her med Arsene Wenger da han feiret et mål mot Manchester United i 2007. Foto: AFP PHOTO ADRIAN DENNIS
FORLATER KLUBBEN: Thierry Henry ønsket ikke å lede U18-laget på fulltid, og valgte heller en jobb i kanalen Sky. Her med Arsene Wenger da han feiret et mål mot Manchester United i 2007. Foto: AFP PHOTO ADRIAN DENNISVis mer

The Telegraph: Henry velger Sky-jobb foran jobb i Arsenal

Ønsket ikke å lede U18-laget på fulltid.

Arsenal-legenden Thierry Henry velger TV-jobbing med mediegiganten Sky over en trenerjobb for Arsenals U18-lag, ifølge The Telegraph.

Trenerspiren Henry (38) skal ha fått tilbud om å lede U18-laget, men Arsenal-manager Arsène Wenger har informert spisslegenden om at jobben som TV-ekspert for Sky Sports ikke er forenelig med akademijobben.

– Henry har tilbudt seg å jobbe gratis for Arsenal ved siden av jobben i Sky, men likevel fått nei. Wenger har gitt beskjed om at U18-jobben må være en fulltidsjobb, skriver storavisen.

The Telegraph skriver at Henry nå vil se seg om etter andre trenermuligheter, og at han vurderer jobber både i England og i utlandet.

Henry skal ha en lønn på hele 44 millioner kroner for TV-jobben i Sky, ifølge The Sun.

(NTB)