Sam Allardyce nære sparken

The Times: - Sam Allardyce får sparken som landslagssjef

Etter skandaleavsløringene.

FERDIG? Ifølge The Times er Sam Allardyce svært nære sparken som engelsk landslagssjef. Foto: AFP PHOTO / JOE KLAMAR / NTB Scanpix
FERDIG? Ifølge The Times er Sam Allardyce svært nære sparken som engelsk landslagssjef. Foto: AFP PHOTO / JOE KLAMAR / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 22. juli i år ble Sam Allardyce ansatt som trener for det engelske fotballandslaget. Allerede nå kan han være ferdig - etter å ha ledet laget i én kamp.

Det er anerkjente Martin Ziegeler i The Times som i dag skriver at sjefene i Det engelske fotballforbundet «er nære» å sparke Sam Allardyce. Det som følge av gårsdagens avsløringer. John Cross i Daily Mirror skriver det samme i dag.

Ifølge avisa satt styreleder Greg Clarke og administrerende direktør Martin Glenn i et krisemøte på Wembley tidligere i dag, og de skal ha vært svært opprørt over beskyldningene mot Allardyce.

Duoen hadde tenkt å snakke med Allardyce og høre hans side av historien, men etter det som har blitt avslørt ser de seg sannsynligvis nødt til å si opp engelskmannen, skriver avisa.

Tidligere i dag kom beskjeden om at FA hadde satt i gang etterforskning mot sin landslagssjef.

Avslørt

Den var den britiske avisa The Telegraph som seint mandag kveld kom med første del av det de skriver er flere avsløringer om bestikkelsen og korrupsjon i britisk toppfotball.

I den første av sakene blir det rettet grove anklager mot den kanskje aller mektigste av dem, landslagssjef Sam Allardyce.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer