REKKER IKKE SERIESTARTEN:  Theo Walcott som ble skadet i oppgjøret mot Tottenham 4. januar, rekker ikke Arsenals serieåpning mot Crystal Palace 18. august. Vingen er ventet å være i full trening mot slutten av august. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix.
REKKER IKKE SERIESTARTEN: Theo Walcott som ble skadet i oppgjøret mot Tottenham 4. januar, rekker ikke Arsenals serieåpning mot Crystal Palace 18. august. Vingen er ventet å være i full trening mot slutten av august. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix.Vis mer

Theo Walcott mister seriestarten

Skadet siden januar.

Arsenal-vingen Theo Walcott sliter fortsatt med kneskaden han pådro seg i januar. Det gjør at han ikke blir klar til seriestart i Premier League, skriver BBC.

- Theo har et godt grunnlag og det er det han jobber med nå. Vi forventer at han er tilbake i full trening i slutten av august, sier Arsenal-sjef Arsène Wenger.

Walcott ble skadd i januar og mistet deretter sesongavslutningen i Premier League og VM-sluttspillet i Brasil. Sommeren har han brukt på opptrening.

Arsenal sesongåpner hjemme mot Crystal Palace 18. august. Everton (borte) og Leicester (borte) følger deretter på kalenderen for London-klubben.

(NTB)