Therese advarer konkurrentene etter ny utklassing: - Jeg har mer å gå på

Helt overlegen i klassisk stil.

HELT RÅ: Therese Johaug er i en klasse for seg når det gås klassisk langrenn.Foto: AP /Keystone,Gian Ehrenzeller/ NTB Scanpix
HELT RÅ: Therese Johaug er i en klasse for seg når det gås klassisk langrenn.Foto: AP /Keystone,Gian Ehrenzeller/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAVOS (Dagbladet): For tredje helg på rad i verdenscupen, fjerde om du tar med den nasjonale åpningen på Beitostølen, herjet Therese Johaug med konkurrentene i klassisk.

I dag slo hun Marit Bjørgen med 42,5 sekunder, samme differanse som i Kuusamo, noen sekunder bedre enn sist helg da Johaug tauet Bjørgen inn til mål på den avsluttende jaktstarten på Lillehammer.

Nå er det ikke lenger noen tvil om hvem som er den desidert beste klassiskløperen i verden, og alt snakket om at det kan snu fort er ikke lenger så skremmende.

Ikke tilfeldig For når du vinner hvert eneste renn med rundt 40 sekunder på konkurrentene, om det er i lavlandet eller i mellomhøyden som her i Davos, ja det er du ganske enkelt best.

- Jeg føler jo nå at det ikke er tilfeldigheter leng er. Nå beviser jeg gang på gang at det faktisk er det nivået her jeg har, og det syns jeg er moro, sier Johaug til Dagbladet etter løpet.

Seiersmarginene Johaug nå har vekker oppsikt også hos konkurrentene. Marit Bjørgen er veldig lite fornøyd med at hun taper så mye til Johaug i de lette partiene, men tror hun skal nærme seg Dalsbygd-ekspressen utover i sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer