Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Therese Johaug har aldri vært mer overlegen enn nå. Det har hun tenkt til å være i mange år til

Om motivasjonen er der, ser hun ikke bort fra at hun fremdeles går på ski om ti år.

MERSMAK: Det er øyeblikk som dette, når seieren er et faktum, som motiverer Therese Johaug. Det har blitt mange slike øyeblikk i vinter. Det gir lyst til å satse videre i mange år til. Foto: NTB Scanpix
MERSMAK: Det er øyeblikk som dette, når seieren er et faktum, som motiverer Therese Johaug. Det har blitt mange slike øyeblikk i vinter. Det gir lyst til å satse videre i mange år til. Foto: NTB Scanpix Vis mer

QUEBEC (Dagbladet): Det var femdobbelt norsk før jaktstarten for kvinner i Ski Tour Canada lørdag, og med Marit Bjørgen på vei tilbake etter fødsel er det ingenting som tyder på at den norske dominansen i kvinnelangrenn skal bli mindre i åra framover. 

I år har også Therese Johaug satt en helt ny standard for kvinnene på distanserenn, og til tross for at Heidi Weng spurtslo Johaug på oppløpet i jaktstarten, er Johaug fortsatt soleklar favoritt til å vinne denne touren også. 

Johaug-dominansen kan vare lenge, tror Marit Bjørgen.

- Therese kan jo ha ti år foran seg fortsatt. Og ti år på hennes nivå nå, sier Marit Bjørgen da Dagbladet møter henne på et pressetreff i Holmenkollen i forbindelse med skiskytter-VM.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?